Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) ezúttal egy rusztikus & misztikus őszi dekor fotóit hozta el a Secret Stories olvasóinak az évszak legkedveltebb dekorelemeivel. 

Egy olyan fotózást szerettünk volna, ami igazán őszi, a ködös erdőben fáradt színű tökökkel, sok fával, rezes csillanásokkal. Jómagam egyébként is bolondulok ezekért a tökökért, fantasztikus hangulatuk van, régóta szerettem volna egy esküvőn használni őket. 🙂

Nagyon szeretem az őszi színeket, bordókat, sötétkékeket, az egyik kedvencem volt a kockás kék-bordó szalag, ami a puha, meleg kockás ingeket vagy takarókat idézi.

A dekor itt szoros kapcsolatban volt a sütikkel, ezért Szandrával részletesen kitaláltuk, hogy miket készítsünk, amik kiegészítik egymást. A füstfóliázott bádog bögrék és tányérok voltak a másik nagy kedvenceim, nagyon szépen keresztezik a hagyományos és modern vonalakat (én mindkettőt szeretem).

Ezek az inspirációs fotózások azért fantasztikusak, mert azt csinálhatjuk, amit csak akarunk, teljesen szabadon engedhetjük a kreativitásunkat. Kipróbálhatunk olyan dolgokat, amit eddig nem kértek, vagy nem mertek bevállalni a párok, viszont mi nagyon szerettünk volna… Remélem, hogy a Secret Stories olvasói is szeretni fogják. 🙂

Fotók: Török-Bognár Reni, Sütik: Egy csipet torta, Ékszer: Sophie Molnar Design, Dekor: Natural Wedding Decor

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!