Kíváncsi vagy, hogy milyen trendek dominálnak majd a jövő évi menyasszonyi ruhákban? Ezúttal sorra vesszük, hogy mik azok, amelyek első látásra elnyerték a tetszésünket. Menyasszonyi ruha 2018 – íme a legnagyobb trendek! 

Gigantikus masnik

A masnikat jövőre is adaptáljuk az idei szezonból, azonban sokkal nagyobbak és látványosabbak lesznek. Ha szeretnéd valami feltűnő részlettel különlegessé tenni a ruhádat, akkor ez biztosan elnyeri majd a tetszésedet.

Menyasszonyi ruha 2018 – Balról jobbra: Carolina Herrera, Chanel, Carolina Herrera, Marchesa, Viktor & Rolf

Fátyol másképpen

A fátylat már nemcsak a hajadba tűzve viselheted, hanem egyfajta ékszerként is hordhatod a nyakadon átfonva, vagy akár a válladra terítve – akárcsak egy stólát –, illetve az arcod elé is rögzítheted, ami nagyon drámai, de mégis kifinomult hozzávaló lesz a részletgazdag összképhez.

Menyasszonyi ruha 2018 – Balról jobbra: Lela Rose, Reem Acra, Sachin & Babi, Sachin & Babi

Hétköznapi sikk

Az esküvő napján számos részletre ügyelünk, a kényelem azonban sokszor a lista végére csúszik. Pedig korántsem mellékes, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Ha tudod, hogy úgy tekintenél magadra egész nap egy nagy ruhában, akárcsak egy habcsók, vagy zavar, hogy díszesebb vagy, mint a Bellagio karácsonykor, akkor a jövő év komfortos stílusát Neked találták ki. Választhatsz az egyszerűbb szabású, de klasszikusan elegáns vonalú ruhák közül, illetve egyre szélesebb a nadrágkosztümök és overálok palettája is.

Menyasszonyi ruha 2018 – Balról jobbra: Justin Alexander, Viktor & Rolf, Daalarna, Lela Rose, Alexandra Gracco

Valami kék

Szokás mondani, hogy az esküvőre kell valami régi, valami új, valami kölcsönkért és valami kék. Ezúttal a kék lehet akár maga a ruhád is.

Kék Daalarna menyasszonyi ruha, Fotó: Papp Éva és Schneider Zoltán

Menyasszonyi ruha 2018 – Balról jobbra: Justin Alexander, David’s Bridal, Daalarna, Randy Fenoli for Kleinfeld, Rivini

Rétegezett gyöngyök

Az ékszerek tökéletes játékszerei annak, hogy hogyan lehet egy egyszerűbb ruhából is különlegeset varázsolni. A következő évben halmozhatjuk az élvezetet, ugyanis minél több jut belőlük, annál különlegesebb lesz az összhatás. A főszerep különösen a gyöngyöké lesz, amelyekből szinte lehetetlen túlzásba esni.

Menyasszonyi ruha 2018 – Balról jobbra: Monique Lhuillier, Naeem Khan, Monique Lhuillier, Viktor & Rolf, Naeem Khan

Daalarna esküvői ruha gyöngy kiegészítőkkel, Fotó: Papp Éva és Schneider Zoltán

Nagy csipkeminták

Sokszor csipke nélkül alig lehet esküvőről beszélni, így nem nagy meglepetés, hogy ez az anyag évről évre előkelő helyet foglal el a trendek soraiban. A minták és az anyag finomsága azonban folyamatosan változó ívet mutat – ezúttal a nagy kiterjedésű, karakteres minták kaptak helyet az esküvői ruhákon.

Menyasszonyi ruha 2018 – Balról jobbra: Monique Lhuillier, Daalarna, Sachin & Babi, Berta, Tara Keely

Daalarna menyasszonyi ruha, Fotó: Papp Éva és Schneider Zoltán

Még több esküvői trendről olvasnál? Kattints ide a 2018-as menyasszonyi ruha trendekről szóló cikkünk második részéért, amelyben fekete esküvői ruhákat és köpenyszerű megoldásokat is mutatunk!