Horváth Veronika esküvőfotós kedvenc saját képeit válogatta össze és egészítette ki a hozzájuk tartozó személyes kommentjeivel a Secret Stories felkérésére. 

1.

Nagyon szeretem a könnyedséget, ami árad a képből, Annáék esküvőjére egész nap ez volt a jellemző.

2.

Szertartás közben váratlanul eleredt az eső – az első gondolatom az volt, hogy az égiek is megáldják a szertartást. Mivel az eső egyáltalán nem zavarta őket, egy darabig még folytatódott minden a szabadban.

3.

Szeretem a közelséget, érzelmeket, intimitást ami átjön a képen. Tökéletes volt az összhang közöttük, és maximálisan megbíztak bennem. Eddigi egyik kedvenc kreatív sorozatom velük született.

4.

A képek átadása után lett ez az egyik kedvencem, Rita elmondta, hogy a számára legfontosabb mindhárom férfi rajta van – a férje, az édesapja és a bátyja.

5.

A búzamező, a fények, de leginkább Petra tetkója miatt szeretem úgy az egész sorozatot, ami velük készült.  

6.

Egy elkapott pillanat, ahogy a templomi bevonulás előtt a kis koszorúslány várja, hogy beléphessen a templomba.

7.

Fogalmam sem volt, mit várjak a helyszíntől, amikor Eszti és Dávid kérte, hogy a családi házuk kertjében legyen majd a kreatív fotózás – mindenesetre csodálatos volt. 

8.

Amikor egy teljesen egyszerű helyszínből igyekszem kihozni a legtöbbet.

9.

Visszamentünk arra a játszótérre a Gellérthegyen ahol még ismerkedésük idején randizott Zsuzsi és Tomi. Tavaly díjat is nyertem ezzel a képpel egy esküvőfotós pályázaton.

10.

Fotók: Horváth Veronika (weboldal)

Megláttam a kislányt és az apukáját, ahogy megpihentek az esküvői buli után – kívánni sem tudtam volna tökéletesebb világítást a pillanathoz. 🙂 

Tetszettek Horváth Veronika esküvőfotós kedvenc képei? Ide kattintva találod a sorozat korábbi részeit. Ezen a linken pedig egy Horváth Veronika által fotózott őszi esküvő csodás képeit és a menyasszony beszámolóját mutatjuk meg.