Egy megható Facebook poszton akadt meg a szemünk a napokban egy Daalarna ruhás esküvő kapcsán. Róbert néhány nappal az esküvőjük után az alábbi gondolatokat osztotta meg a közösségi média oldalán arról, hogy számára miért “nem csak egy papír” a házasság. A szöveget változtatás nélkül adjuk közre az eredeti fotóval, amelyet felesége, Böbe készített a nagy napon. 

“Csak egy papír. Volt, hogy azt hittem, de nem. Teljesen más lett minden. A feleségem azt írta egy posztban, hogy élete legjobb napja. Erre vágytam.

Régen voltam egy esküvőn, ahol a menyasszony királylány volt. Fellegekben járt végig. Ezt akartam érezni. Magamat nem tartottam annyira fontosnak, férfiak vagyunk vagy mi.

Valahogy így is álltam hozzá, aztán minden érte és értünk volt, mindenkinek ő és mi voltunk a legfontosabbak. A stábnak és vendégeknek, és mindezt úgy, hogy gyűlölöm a sztárolást, így féltem is ettől, de annyira finoman jött, olyan diszkréten de folyamatosan. Nagyon-nagyon jó volt érezni.

Lebegtem végig, annyira elnyomja az eufória, hogy csak most kezdenek bejönni képek. Nem számítottam erre. Vasárnap este elérzékenyülve sírdogáltam, miközben köszönő sorokat írtam.

Nem csak egy papír. Nem is tudom hirtelen, hogy hol van, de nem is fontos, mert az élmény nagyon mély, és nagyon felemelő. Házasnak lenni az eddigi legjobb érzés (megint sírok). Nagyon boldog vagyok.”

Böbe és Robi, Fotó: Big Day Moments (weboldal)

A meseszép esküvőről, amelyet Landesz Katalin szervezett, a Secret Stories Valódi esküvők rovatában is beszámoltunk mind a vőlegény, mind a menyasszony szemszögéből, sok-sok fotóval illusztrálva, kattintsatok ide érte. Maradjatok velünk és lájkoljátok a Secret Stories-t a Facebook oldalunkon is! 🙂