Íme egy indusztriális környezetbe megálmodott elegáns & rusztikus esküvői inspirációs sorozat, amelyről a fotók egyik megálmodója, Mátyus Enikő mesélt a Secret Stories-nak.

Inspiráció

Sok menyasszony hajlamos elfelejteni a nagy készülődésben, hogy ez a nap elsősorban róla, illetve a vőlegényről szól. Éppen ezért nem kell elvárásoknak megfelelniük, nem kell mindennek tökéletesnek lennie. Sokan elvesznek a szervezés és sok teendő között és elfelejtik igazán megélni ezt a Napot. Ezen a napon egy valami fontos: ő és a párja, akivel az életüket összefűzni készülnek.

Szeretnénk minden menyasszony figyelmét felhívni arra, hogy szánjon elég időt a készülődésre. Hangolódjon rá a nagy napra és engedje, hogy a sok apró csoda már reggel megtörténjen vele és legyen felhőtlenül boldog. Hogy igazán ragyogni tudjon, amikor meglátja vőlegényét, aki az oltárnál vár rá. Hiszen erről szól az egész: kettejükről, az ő szerelmükről.

Werkfotó a forgatásról

Koncepció

Kislány kora óta erre a napra várt Éléonore. Felfokozott lelki állapot, örömteli várakozás. Hajadonból hamarosan feleség lesz. Alig várja, hogy élete szerelmének örök hűséget fogadhasson. Ez a nap csak róla szól. Méltón elbúcsúztatni lánykorát, felkészülni életének egy új fejezetére. A menyasszony ezen meghitt, boldog pillanatait mutatja be a sorozat.

Ruha

Az elképzelésünk egy légies, könnyed ruha volt, a finom francia elegancia jegyeivel. Ehhez keresve sem találhattunk volna jobban illő ruhát, mint Benes Anita BALLET kollekciójának ezt a darabját. Egyszerűen tökéletes volt a csipke és a tüll összhangja, a gyönyörű hátmegoldás, a különleges szoknyarész. Tökéletesen passzolt a modellünkre is. Pontosan olyan volt, amilyennek egy menyasszonynak lennie kell: lélegzetelállító.

 Indusztriális esküvő franciás bájjal

Werkfotó a forgatásról, A Flashback fotóstúdió szolgáltatta az indusztriális hangulatot

Helyszín

A készülődéshez a Flashback fotóstúdióban bérelt bútorok és parketta segítségével kialakítottuk a menyasszony szobáját, ahol a reggeli teája és macaronok elfogyasztása közben meg tudja írni a fogadalmát. (A stáb a készülődés második részét a tatai angolparkban fotózta – a szerk.)

A ceremónia helyszínét ismét a Flashbackben rendeztük be. Az áttetsző székek, a zöld növényes háttér kiegészítette a Flashback kicsit indusztriális jellegét. Így egyszerre volt elegáns, mégis rusztikus az egész.

Dekor 

A Kata által megálmodott elegáns dekoráció a zöld növényes ceremónia háttérrel, az általa választott virágokkal, a rengeteg kiegészítővel, a tégla lábon álló üvegasztallal, a buja, mégis elegáns csokorral tökéletesen illeszkedett a koncepcióba.

Fotó

Már a koncepció megszületése előtt tudtam, hogy a Wed Over Hills csapatával szeretném a fotókat elkészíteni. Rokyék munkássága nemcsak itthon, hanem külföldön is egyaránt elismertek. Hiszem, hogy véletlenek nincsenek, így alakulhatott az is, hogy Herman Peti is pont itt tartózkodott Magyarországon a fotózás ideje alatt. Szuper párost alkottak Rokyval, az ő ötletük volt az is, hogy filmre is fotózzanak, így még különlegesebbé téve az egész sorozatot.

Werkfotó a forgatásról

Torta

A tortával ütköztünk a legnagyobb akadályba, mert senki sem vállalta azt, hogy a tortára írjon. Végül Martin megmentett minket és elkészítette nekünk, amit kértünk. A torta egyébként a vőlegény ajándéka a menyasszony számára egy neki szóló üzenettel. Beethoven szerelmes leveléből (amely a Szex és New Yorkból is ismerős lehet) választottunk egy részletet üzenetnek:

„Örökké az enyém, örökké a tiéd, örökké a miénk.”

Nekem az egyik személyes kedvencem volt a torta a fotózás során. Imádom az ilyen apró részleteket, figyelmességeket egy esküvőn is.

A tortához macaronokat képzeltünk még el, mint francia desszertet. Ezeket a Be my macaron csapata készítette el kérésünknek megfelelően, márványos bevonattal. Egyébként nem csak jól néztek ki, de nagyon finomak is voltak.

Werkfotó a forgatásról

Kalligráfia

Bogi hűen hozta az ő tőle megszokott magas minőséget. Készített egy fogadalmat Éléonore nevében, egy kis üzenetet a tortához Noah (vőlegény) nevében, és egy komplett meghívócsomagot rusztikus fehér papírokkal, fekete tintával, arany pecséttel, szürke borítékokkal a rusztikus elegancia jegyében.

Modell

A modellünket szintén elég nehezen találtuk meg, míg rátaláltunk Jázminra, akiről kiderült, hogy egyébként balettozott is (ami nem meglepő, hiszen az ismert balett-táncos, Keveházi Krisztina lányáról van szó – a szerk.) Úgyhogy az örömünk határtalan volt, hogy végre összeállt minden a fotózásra. 

Íme a Secret Stories kedvenc fotói a csodaszép inspirációs anyagból!

     

Kreatív koncepció: Cyrstal Wedding Esküvőszervezés & Rokolya Photography & Pálffy Kata – Virág és enteriőr design
Szervezés: Crystal Wedding Esküvőszervezés
Fotók: Wed Over HillsRokolya Photography, Peter Herman Photography
Dekoráció: Pálffy Kata – Virág és enteriőr design
Menyasszonyi ruha: Daalarna – Benes Anita
Helyszín: Flashback Photo Studio, Modell: Jazmin Gonzales, Visage Model Management, Kalligráfia: The Fanatic Calligrapher, Torta: Martin’s Cakes, Macaron: Be my Macaron, Haj, smink: Hoop Hair& Make Up, Ceremónia smink: Juhász Tímea, Köntös: Bride’s Babes, Cipő: Badgley Mishka, Gyűrű: Brillancy, Bútorok: B’Rent Rendezvények kölcsönzője Kft, Tolerián Antik Kft, Film: Bridal Film Wedding Photography

Hogy tetszett az indusztriális esküvői inspirációs fotóanyag? Még több esküvői inspirációért kattints ide vagy nézegess valódi esküvői beszámolókat ezen a linken!