Minden menyasszony gyönyörű, de amikor rajtad a sor, hogy végigsétálj a sorok között, akkor szeretnél kitűnni valamivel, és mi most segítünk ebben! A tökéletes ruha megtalálása mellett a tökéletes haj és smink is elengedhetetlen. Új szerzőnk, Elekes Kata sminkes megmutatja nektek a 2019-es esküvői sminktrendek legjavát, hogy inspirációt gyűjthessetek a nagy napotokra. Íme 5 trend, amelyek közül érdemes választanotok.

1. Ragyogj légies ezüstben

Az ezüst megjelenthet a szemhéjon, egy szép tusvonal formájában kiemelve ezzel a szemed színét, vagy finom ezüstös szemhéjpúderekkel. Ha az esküvődön alapszínként szerepel esetleg az ezüst, akkor egy ezüst körömlakkal még jobban tudod növelni az összhangot.

Én ezt ajánlom: YSL Wild Tuxedo Palette (limited edition)

 

2. Elő a kék szemceruzákkal

A sötétkék megjelenése a szem körül egy új trend a menyasszonyoknál, amit akár a felső vagy az alsó szempillák tövébe is elhelyezhetünk. A sötétkék minden bőrtónushoz illik, így bátran kísérletezzetek. Vízparti esküvőkhöz szinte kötelező! 🙂

Én ezt ajánlom: Chanel Stylo Ombre Et Contour – 02 Bleu Nuit

 

3. A málnától a vörösig

Vannak nők, akik megszállottjai az erősebb szájszíneknek, és vannak akik még csak próbálgatják. Én azt ajánlom, hogy ne félj a színektől, és bátran kísérletezzetek az esküvői sminkpróbán, hogy megtaláljátok a számodra tökéletes színt!

Én ezt ajánlom: Lancome L’Absolu Rouge Drama Matte 388 Rose Lancome

 

4. Barack fuvallat

Rendkívül sikkes megjelentést tud kölcsönözni, ha azonos színeket használunk a szemre, a szájra és az arccsontra.

Én ezt ajánlom: Chanel Palette Essentielle 150 Beige Clair

 

5. Extrém ezüst

Egy tökéletes fülbevalóhoz is felépítheted az esküvői sminked, a vele harmonizáló színekkel. Természetesen figyelj rá, hogy ilyenkor vagy a szem vagy a száj legyen csak kiemelve.

Én ezt ajánlom: Rienne Creations