Ha elvesztél az esküvő előtti előkészületekben, segítségül hívhatod a Catrice beauty boxot, amelyben öt termék lapul ahhoz, hogy egész nap gondoskodhass a tökéletes megjelenésről. 

Az esküvő előtti napok tobzódnak a felfokozott és izgatott pillanatokban. A részletek lassan a helyükre kerülnek, a szolgáltatókkal való megállapodásokat véglegesítitek, megérkeznek az utolsó visszaigazolások is, a hátralévő szükséges elintéznivalók pedig mind kész státuszba kerülnek az ellenőrző listádon. Lassan a korábbi aggodalmas percek teret engednek az utolsó napok vágyakozásának, és végre alkalmad nyílik megélni a készülődés igazi szépségét.

Ilyenkor már tényleg csak néhány apróság marad, amelyek az utolsó tennivalók rendszerezését kívánják. A testi és lelki ráhangolódáson túl ez az ideje annak is, hogy a szükséges ruháidat, kiegészítőidet, szépségápolási termékeidet összerendezd, amelyeket az esküvődre magaddal szeretnél vinni, illetve sort keríts arra, hogy a legfontosabb „életmentő” eszközeidet összekészítsd.

A bőröndödbe helyezendő alapvető dolgokon kívül azonban érdemes sorra venned azokat is, amelyek túlmutatnak a menyasszonyi ruhán, cipőn, fehérneműkön és a magától értetődő piperekellékeken.

Egy esküvőn, ahol sokszor a tökéletességre és a zökkenőmentességre törekszünk, nem árt, ha felkészülünk a váratlan helyzetekre is, hogy biztosan ne legyen kihatással a hangulatunkra semmilyen apró baleset. Elvégre nagyon kevés az olyan menyasszony, aki minden bakira csak legyint egyet, gondolván, nem számít, ha valami nem sülne el úgy, ahogyan ő elképzelte.

Hogy mik is azok a kellékek és eszközök, amelyekre szükségünk lehet az esküvő napján? Természetesen egy egész utazóbőröndnyi felszerelést nem tarthatsz magadnál a nap 24 órájában, összeállíthatsz azonban egy olyan kis „elsősegély” dobozt, amely mentőövet jelenthet, ha gyors segítségre van szükséged. Leeshet egy gomb a ruhádról, kényelmetlen lehet a cipőd, megfájdulhat a fejed, elkenődhet a sminked, és jöhet ezer másik apróság is, amit könnyen kezelhetsz, ha arra tudatosan készülsz előre. Éppen ezért célszerű, ha egy dobozban viszel magaddal kis varrókészletet, váltócipőt, sebtapaszt, orvosságot, ollót, tisztasági csomagot, és persze néhány sminkterméket, hogy biztosan friss és tartós legyen a sminked az este végéig.

Utóbbihoz segítségül hívhatod a Catrice beauty boxot, amelyben öt termék lapul ahhoz, hogy egész nap gondoskodhass a tökéletes megjelenésről. A doboz tartalma a galaktikus és holografikus színek trendjét követi, ami nemcsak a sminkedbe visz egy kis csillogást, de garantáltan beragyogja majd az egész napodat is. A karakteres fények ellenére ezek a termékek – az arányosság elvét követve – tökéletesen beépíthetőek az esküvői sminkekbe is, sőt kiválóan kiegészítik egymást, hogy tökéletes összhatást érj el velük.

Különlegességekben tehát nincs hiány, megmutatjuk, hogy miket is rejt a Catrice szépségdoboza.

Galactic Highlighter Cseppek

010 Spaceshuttle

Folyékony highlighterként a Galactic Highlighter rosé árnyalatú cseppjei finoman csillogó, természetes, mégis nagyon karakteres arcbőrt eredményeznek. Ráadásul formulájának köszönhetően vegyítheted az alapozóddal is, amivel még inkább fokozhatod az arcod fényességét. Ha pedig csupán egy-egy pontra fókuszálva applikálnád fel, az arccsonton túl bátran kísérletezz a szemöldökcsontra és a dekoltázsra kenve is.

Prisma Ajakfilc

010 Enchanted Gold

A sminkek legkevésbé tartós eleme mindig a rúzs, így praktikus, ha tartasz magadnál egy kis szájfényt, amivel bármikor felfrissítheted az ajkaidat. A Prisma Ajakfilcet használhatod akár önmagában, akár fedőrétegként, a prizmatikus fényét pedig alakíthatod a felvitt rétegek alapján – legyen szó finom ragyogásról, vagy igazi holografikus hatásról.

Glam & Doll False Lashes Szempillaspirál

010 Black open

Ha bizalmatlan vagy a műszempillákkal kapcsolatban, akkor is könnyedén varázsolhatsz magadnak drámai hatású szempillákat a Glam&Doll False Lashes Szempillaspirállal. Előnye az elastomer kefe, amely nemcsak elér minden pillát, de a mélyfekete textúrának köszönhetően be is fedi őket. Ráadásul nemcsak csodaszép ívelt, fekete pillákat kaphatsz, hanem a dúsító formulájának hála sokkal sűrűbbnek is hatnak majd.

Rock Couture Vinyl Black Folyékony Szemhéjtus

010 Blackest Sabbath

A hosszantartó, 24 órás formula gondoskodik arról, hogy a szemhéjtusod az esküvőd végéig a helyén maradjon; a precíz, ecsetes applikátor pedig biztosan a segítségedre lesz, hogy szép formát tudj magadnak felvinni. Választhatsz lágyabb, vagy erőteljes tusvonalat, attól függően, hogy mennyire szeretnél karakteres sminket magadnak.

Spectra Light Effect Körömlakk

01 Down The Milky Way

Az esküvői körmöknek szinte szinonimája a francia manikűr. Igazán kilóghatsz azonban a sorból, ha ezt a holografikus és dou-króm hatással ellátott körömlakkot választod, ami tartósságával és különleges magasfényével garantáltan egyedi választás lesz az esküvődre.

A Catrice beauty boxot ráadásul duplán is hasznosíthatod a nagy napon. Ahhoz, hogy minden kéznél legyen, használd magát a dobozt a fent említett „elsősegély” csomagként, így a Catrice termékek mellé helyezz el minden más olyat kis apróságot, amely nélkülözhetetlen számodra az esküvőd idején. Meglátod, nagyon hálás leszel majd magadnak az előzetes figyelmességért!

Ha szívesen választanátok modern és ragyogó sminket, akkor a Catrice holografikus beauty boxát augusztus 9-től Ti is megtalálhatjátok a DM üzleteiben. Csapjatok le rá, és készítsétek el belőle a saját esküvői dobozotokat!