A sikeres amerikai humorista-producer-író és egyben színésznő, Amy Schumer a múlt héten, egy nappal Valentin-nap előtt mondta ki a boldogító igent újdonsült szerelmének, Chris Fischernek.

Az esküvő helyszínéül Malibu tengerpartját választotta a jegyespár, akik mindössze három hónapja alkot egy párt. Leesa Evans-t, Amy személyi stylistját viszont cseppet sem lepte meg a bejelentés. Amy üzenetet küldött nekem, amiben az állt: “Szia, hívj fel, amint felkeltél holnap, Chris és én összeházasodunk” – mesélte Leesa az amerikai InStyle magazinnak. “Egyáltalán nem lepődtem meg az üzenetén, hiszen tudom, hogy felhőtlenül boldogok!” – tette még hozzá a stylist.

Amy Leesa segítségével választotta ki menyasszonyi ruháját, ami mellesleg az egyetlen ruha volt, amit a színésznő felpróbált, egy spagettipántos Monique Lhuillier darabot. “Amikor Amy felpróbálta a ruhát, egyből kijelentette, hogy nagyon kényelmes, és jól érzi benne magát. Egymásra néztünk, és közösen megállapítottuk, hogy ez lesz az! Miért is bonyolítanánk a dolgot, ha ennyire egyértelmű?” – nyilatkozta Leesa.

A menyasszony egy, a Chloé divatház által tervezett fehér csipkés balerinacipőben mondta ki a boldogító igent, biztosítva az egész napos kényelmet a nagy napra. Az ékszerek terén Amy szintén a visszafogottság híve, ezért az eljegyzési gyűrűjén kívül más kiegészítőt nem viselt az esküvőn.

A malibui menyegzőn a vendégek száma nyolcvan fő volt, és olyan hírességek is megfordultak a lagzin, mint Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Judd Apatow, Chelsea Handler, Jerry Seinfeld, David Spade és a menyasszony legjobb barátnője, Jennifer Lawrence is.

 

Fotók forrása: Pinterest, instyle.com

Ezek voltak 2017 legszebb sztáresküvői – szavazz a kedvencedreLájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!