Ahogy 2016-ban, úgy 2017-ben is igazán változatos sztáresküvők köttettek: hollywoodi sztárok, sportolók, híres modellek, valamint a showbiznisz és a divatvilág legnagyobb sztárjai mondták ki egymásnak a boldogító igent a legkülönfélébb esküvőkön. Mostani válogatásunkba több hazai híresség nagy napja is bekerült. Sztáresküvők 2017 – a végén szavazhattok a kedvencetekre is! 

 Sztáresküvők 2017 – Bianca Balti és Matthew McRae 

A Dolce & Gabbana gyönyörű modellje és Matthew McRae augusztusban tartották az esküvőjüket. Biztosan nem mondunk semmi meglepőt azzal, hogy Bianca Balti esküvője káprázatosan gyönyörű volt, csakúgy, mint a menyasszonyi ruhája. Kattintsatok a részletekért korábbi cikkünkre, amelyben sok-sok fotót is mutatunk. 

Sztáresküvők 2017 – Emmy Rossum és Sam Esmail

Emmy Rossum májusi esküvője letisztult volt és elegáns, pont olyan, amilyen a színésznő maga is. A pár New Yorkban mondta ki a boldogító igent, az esküvői fotók helyszíne pedig az impozáns Guggenheim Múzeum volt. Ide kattintva megtaláltok mindent a sztáresküvő részleteiről.

Sztáresküvők 2017 – Jessica Chastain és Gian Luca Passi de Preposulo

Ha nyár, akkor újabb sztáresküvő. A csodaszép színésznő, Jessica Chastain esküvője a vőlegény családjának Velence melletti birtokán zajlott le, a vendégek részéről kötelező titoktartással. Szerencsére néhány részlet azért így is napvilágot látott, amelyeket ide kattintva olvashattok el. 

Sztáresküvők 2017 – Lionel Messi és Antonella Roccuzzo

Lionel Messi június utolsó napján 250 barát és rokon jelenlétében feleségül vette szerelmét, két közös gyermekük édesanyját, Antonella Roccuzzót. Íme Messi esküvője és a nagy nap részletei.

Sztáresküvők 2017 – Miranda Kerr és Evan Spiegel

Csaknem két hónapot kellett várnunk arra, hogy láthassuk, milyen volt Miranda Kerr esküvői ruhája azon a nagyon titkos májusi esküvőn. A nagy nap aztán számunkra is eljött, hiszen exkluzív videó és fotók láttak napvilágot Miranda Kerr és Evan Spiegel esküvőjéről, amelyeket ebben a cikkben mutattunk neg nektek. Miranda azóta bejelentette, hogy várandós, amelyhez ezúton is gratulálunk az ifjú párnak!

Sztáresküvők 2017 – Pippa Middleton és James Matthews

Hónapokig cikkeztek a lapok a 2017-es év talán legjobban várt sztáresküvőjéről. Katalin hercegné kishúga, Pippa ugyan nem a szó szoros értelmében vett celeb, mégis mindenkit lázban tartott májusi esküvője. Persze ami a leginkább foglalkoztatta a rajongókat, az Pippa Middleton esküvői ruhája volt. Vajon ki volt a szerencsés tervező, aki elkészítehette? Cikkünkből minden kiderül, ide kattintva pedig a dekorációt is megcsodálhatjátok. 

Sztáresküvők 2017 – Rúzsa Magdi és kedvese, Vilmos

Fotó: Jaksa Tímea

Rúzsa Magdi szeptemberben férjhez ment, méghozzá a Daalarna FLOWER kollekció egyik legkülönlegesebb esküvői ruhájában. Rúzsa Magdi esküvője a Budai Várban kezdődött az egyházi szertartással és a Hernyák birtokon folytatódott a lakodalommal. Az énekesnő kizárólag a Secret Stories-nak árult el részleteket a nagy napról és kaptunk néhány képet is az esküvőt megelőző kreatív fotózásról, amelyet itt találtok

Sztáresküvők 2017 – Serena Williams és Alexis Ohanian

A világhírű teniszbajnok, Serena Williams és kedvese, Alexis Ohanian (a Reddit egyik alapítója) november 16án mondta ki a boldogító igent New Orleans városában. A szertartás szűk családi és baráti körben zajlott, ahol a pár meghívottjai között volt Beyoncé, Anna Wintour, Kim Kardashian, Ciara és sok más híresség is. Íme a részletek!

Sztáresküvők 2017 – Szilágyi Áron és Szántó Betti

Fotó: Szalontai Zsombor/Highlights.hu

Valódi esküvőket bemutató rovatunkban Szántó Betti és Szilágyi Áron esküvője is megelevenedett a Secret Stories olvasói előtt. A gyönyörű, Daalarna ruhás menyasszonnyal készült interjúkból és a sok fotóból megtudhatjátok, hogyan élte meg a házaspár azt a bizonyos augusztusi hétvégét. 

Sztáresküvők 2017 – Rubint Réka és Schobert Norbert

Fotó: Borzi Vivien – Story Magazin

Rubint Réka negyedszer is igent mondott, méghozzá ugyanannak a férfinak, Norbinak, akinek az első alkalommal is örök hűséget ígért. Rubint Réka esküvői ruhája ezúttal is a Daalarna szalon egyik legkülönlegesebb kreációja volt, ezért most mutatunk néhány képet a szeptemberi fogadalom megújításról. Rékával nagyinterjút is készítettünk, ebben a cikkünkben pedig az esküvőről készült fotókat találjátok. 

Sztáresküvők 2017 – Kate Upton és Justin Verlander

2017. november 4-én mondta ki a boldogító igent egymásnak Kate Upton és baseball játékos kedvese, Justin Verlander. A szertartás szűk családi, és baráti körben zajlott az olaszországi Toszkána vidékén, Castiglion Del Boscóban. Ilyen volt Kate Upton esküvője.

 

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!