Ha minden idők legszebb esküvői ruháiról beszélünk, kétségtelen, hogy a legegyedibb és az egyik legmeghatározóbb a hollywoodi színésznő, Angelina Jolie esküvői ruhája volt. És bár már azóta sajnos véget ért a mindent elsöprő szerelmük Brad Pittel, a 2014-es esküvőre mindörökre beírta magát a hollywoodi sztártörténelembe.

Brad Pitt és Angelina Jolie tíz éve alkottak egy párt, mire sor került az esküvőjükre. A pár állítólag nem ragaszkodott a házassághoz, közös gyermekeik viszont annál inkább! Miattuk keltek egybe, és ezek után nem is volt kérdés, hogy a gyerekek is kiveszik a részüket a szervezésben.

Amerika egykor legkedveltebb sztárpárja 2014. augusztus 23-án mondta ki a boldogító igent egymásnak. Az esküvőt majdhogynem titokban tartották meg a franciaországi Correns falucskában, a családi birtokban lévő kápolnában, mindössze húsz közeli baráttal és családtaggal együtt.

Az elképzelésükhöz hűen tartották magukat ahhoz, hogy ez a nap inkább a gyerekekről szólt, mint róluk. A menyasszonyt két fia, Maddox és Pax vezette az oltárhoz, két lányuk, Zahara és Vivienne szirmokat szórt előttük. Shiloh-ra és Knoxra pedig a gyűrűhordozói feladatokat bízták.

Fontos volt számunkra, hogy nyugodt legyen a nap és sokat nevessünk. Ez egy nagyon különleges élmény, amelyet a gyerekeinkkel és a családunkkal osztottunk meg”– nyilatkozták az esküvő után készült exkluzív Hello magazinos interjúban.

Jolie elmondása szerint az esküvői készületek rohanásban teltek, mindössze két-három hetük volt a szervezésre, és még aznap is sikerült néhány dologról megfeledkezniük, mint a zenéről vagy az esküvői tortáról.

Fotók: betches.com, heart.co.uk

A meghitt, családias esküvőt Angelina Jolie esküvői ruhája koronázta meg, amelyet a Versace divatház mesterszabásza, Luigi Massi tervezett. Az elefántcsont színű szatén ruha letisztult, elegáns stílusvonalat követett, amit a pár gyermekei tettek igazán különlegessé az általuk készített rajzokkal, amelyek a ruha hátán, uszályán és a fátylon díszelegtek.

Luigi szinte családtag számunkra, így pontosan tudta, hogy milyen ruhát szeretnék. Számára természetes volt, hogy a gyerekek is beszállnak a dekorációba, jó móka volt ez mindannyiuk számára” – nyilatkozta annak idején a menyasszony.

Ne maradj le egy cikkről sem: lájkold a Secret Stories-t a Facebookon! Minden idők 10 legszebb királyi esküvői ruhája – kattints idecikkünkért!  Ide kattintva Grace Kelly mesés ruháját idézzük fel, ezen a linken pedig valódi esküvőket nézegethetsz.