Napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, az Instagramon 13 millió rajongót számláló Ciara a napokban mondta ki a boldogító igent vőlegényének, Russell Wilsonnak. Mutatjuk a gyönyörű esküvői ruha minden részletét!

Ciara és Russell Wilson egy gyönyörű angol kastélyban esküdött egymásnak örök hűséget, a cheshire-i Peckforton Castle-ben. Természetesen minden pont olyan volt, mint a tündérmesékben: az énekesnő egy egyedi tervezésű Cavalli ruhát viselt, amelyet a divatház vezető tervezője, egyben személyes jóbarátja, Peter Dundas készített neki a nagy napra.

„Ciara egy nagyon kedves barátom, ezért szívügyem volt ez az esküvői ruha” – olvasható Peter Dundas üzenete a Cavalli Facebook oldalán, amelyhez a ruha vázlatát is mellékelték.

 

 

A gyönyörű, sellőfazonú Cavalli ruha fehér selyem és tüll anyagokkal, valamint hímzett virágos motívumokkal, Chantilly csipke rátéttel lett olyan, amilyennek az énekesnő és a tervező megálmodta. A ruhához és a fátyolhoz szintén egyedi tervezésű Giuseppe Zanotti cipők készültek.

A nemzetközi magazinok szerint Ciara egyébként az első olyan sztár, aki Cavalli Couture by Peter Dundas ruhát viselt az esküvőjén, de az eredményt látva biztosak vagyunk abban, hogy nem az utolsó. A vőlegény egyébként egy szintén egyedi tervezésű Armani öltönyt választott az esküvőre.

 

 

Fotók: Instagram/Ciara, Facebook/RobertoCavalli

Így válaszd ki az esküvői ruhád színét – kattints ide Benes Anita tanácsaiért!