A legtöbb kislánnyal ellentétben Szandra gyerekkorában sem az esküvőt, sem a házasságot nem tervezte, aztán idén mégis úgy alakult, hogy igazi álomlagzi kerekedett a nagy napra. Valódi esküvői beszámoló következik.

Hogyan esett a választásod a csipke és puhatüll esküvői ruhára?

Amikor először nézegettem a Daalarna weboldalát, már sejtettem, hogy ez a ruha lesz az. A ruhapróbán aztán kétség sem fért hozzá: elegáns, egyszerű, szép és jól áll a magasságomhoz.

Hogyan választottátok ki az esküvő helyszínét?

Az esküvő helyszíne Győr volt, a szülővárosom, és jelenlegi lakhelyünk, ahol Veszprém és Budapest után végül kikötöttünk. A fotózás helyszínéül pedig azért Veszprémet választottuk, mert itt ismerkedtünk meg Mátéval az egyetemi éveink alatt és sok közös élmény köt ide minket. Minden évben visszatérünk Veszprémbe egy-két napra. Egyébként be kell vallanom, hogy én eléggé “anti-menyasszony” voltam, sosem álmodoztam az esküvőmről kiskoromban, nem is igazán terveztem férjhez menni (hát igen aki a Spice Girls és a Girl Power szellemiségben nőtt fel… :).

daalarna ruha

Mit szóltak a ruhádhoz a vendégek, a férjed?

Mindenkinek nagyon tetszett, különlegesnek találták és ami a legfontosabb: hozzám illőnek. Azóta is fel-felsóhajtunk anyukámmal, hogy “jaj, milyen szép az a ruha”, amikor az esküvői képeket vagy a videót nézegetjük. Természetesen a férjem is odavolt tőle.

Milyen volt az esküvőd, mik voltak a legemlékezetesebb pillanatok?

Az esküvőnk, de mondhatom, hogy az egész nap nagyon jó hangulatú volt: ahogy ültünk reggel a fodrásznál a hajszárító búra alatt a legjobb barátnőmmel és egyben tanúmmal, ahogy együtt ebédeltünk a szülőkkel és mindenki azt nézte, hogy eszek-e eleget (mert az fontos ezen a napon!), vagy ahogy megérkeztek a keresztlányaim és felvették a koszorúslány ruhát. Úgy éreztem, minden tökéletesen alakul és igazam is lett. A templomi szertartás meghitt volt és szép, a polgári szertartáson már egyikőnk sem izgult. Maga a lagzi pedig fantasztikus volt, a menyasszonytánc végén majdnem a vőlegényt lopták el. A “kemény mag” hajnalig bulizott velünk.

Mi volt a legszebb élményed?

Talán a legemlékezetesebb az volt, amikor beléptem a templomba és az a sok ember, akit különböző helyekről és különböző életszakaszaimból ismerek, hirtelen egy térben, egy “fedél alatt” voltak. Nagyon megható pillanat volt.

Mi a legrosszabb emléked?

Nem mondanám a legrosszabbnak, de a menyasszonytánc életem leghosszabb 30 perce volt, két lopási kísérlettel.

Mitől féltél a leginkább?

A nyitótánctól. Bár mindketten tudunk táncolni, de a “koreográfiát” sokáig csak elméletben gyakoroltuk. A gyakorlatra aztán csak az esküvő előtti napon este 11 – fél 12 körül került sor, kevés sikerrel, de a vendégek állítása szerint ez nem látszott rajta.

Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál az esküvő előtt?

Hogy minden rendben menjen, minden és mindenki megérkezzen. És persze, hogy jól érezze magát a vendégsereg és mi is.

Mit változtatnál meg?

Semmit. Na jó, a nyitótáncot még egy kicsit gyakorolnám.

 A esküvői szolgáltatók csapata:

Fotó, videó: ShineArt Stúdió – Fenesi Bianka, Molnár Máté
Helyszín: Zöldfa Étterem Győr
Torta: Sweets Látványcukrászda Győr
Smink, haj (az esküvőn): Hajcsapda Győr – Farkas Szabó Rita
Ceremóniamester: Papucsek József
Dekoratőr: Flóra Esszencia – Nyáry Wanda
Köszönő ajándékok: Your Decor – Gubacsi Judit
Dj: Czeba Máté, Ruha: Daalarna

Hogy tetszett az esküvői beszámoló? Még több megható, romantikus és/vagy izgalmas esküvői történetért kattints ide!