Kate Moss, az 1990-es évek egyik legfelkapottabb szupermodellje 2011 nyarán mondta ki a boldogító igent rockzenész szerelmének, Jamie Hince-nek. Kate Moss esküvői ruhája a megszokott megjelenéseivel ellentétben visszafogott, szolid vonalat követett, és bár azóta már el is vált a férjétől, ruhája még mindig időtállóan stílusos.

A krémszínű, testhez álló ruhát a menyasszony kedvenc könyve, ‘A nagy Gatsby’ inspirálta a tervező, John Galliano állítása szerint. A pókhálóvékonyságú ruha aranyflitterekkel volt díszítve, amelyek közül többet pávatollra emlékeztető alakzatban varrtak fel. Kate elefántcsontszínű cipőjét Manolo Blahnik tervezte, haját pedig a top hajstylist, Sam McKnight készítette el a nagy napra.

A John Galliano alkotta ruhának akkora sikere volt, hogy az esküvőn, mint meglepetésvendég jelent meg, emellett Kate Moss édesapja beszédében külön köszönetet mondott neki a gyönyörű ruháért.

Az egyházi esküvőt Nyugat-Anglia egy kis falujában, Southrop kis templomában rendezték meg. A szertartáson a menyasszonyt édesapja, Peter Moss vezette az oltárhoz, Kate lánya, Lila Grace pedig koszorúslányként kísérte édesanyját. A jeles eseményt az egyik legismertebb divatfotós, Mario Testino fotózta.

A vendégek között egyébként nem Galliano volt az egyetlen divattervező: megjelent Stella McCartney, Stefano Pilati és Vivienne Westwood is, de a vendégek között volt Anna Wintour, Bryan Ferry vagy például Naomi Campbell is.

Fotók: Vogue, Pinterest

Ne maradj le egy cikkről sem: lájkold a Secret Stories-t a Facebookon! Minden idők 10 legszebb királyi esküvői ruhája – kattints ide cikkünkért!  Ide kattintva Grace Kelly mesés ruháját idézzük fel, ezen a linken pedig valódi esküvőket nézegethetsz.