Vincent Cassel újranősült. Az egyik legsármosabb francia színész, aki korábban Monica Bellucci házastársa volt csaknem 15 éven keresztül, augusztus 24-én feleségül vette modell barátnőjét, Tina Kunakey-t.

Vincent Cassel újranősült – Fotó: Instagram/VeraWang

Az 51 éves sztár és 21 éves kedvese a franciaországi Bidart településen keltek egybe a barátok és a család jelenlétében. Vincent egy világos, nyári öltönyt viselt egy levendula színű inggel és egy franciásan laza napszemüveggel megbolondítva.

Tina pedig egy egyedi tervezésű, pántnélküli Vera Wang ruhában ragyogott a nagy napon, ami egy királylányos szoknyarészben végződött.

„Ilyen az, amikor egy egy francia filmsztár feleségül vesz egy különleges szépségű nőt, voila” – kommentálta Vera Wang a ruha megszületését. „Ez a ruha az ifjúságról és a szépségről szól – couture szabás egy nagy volumenű báli szoknyával párosítva.”

Fotó: Instagram/TinaKunakey

Arról, hogy mit gondol a kettejük között lévő harminc év korkülönbségről, Vincent így nyilatkozott: „Ez egy lehetőség, hogy új életet kezdjek. Tudom, hogy nem feltétlenül igazságos, hogy férfiként megtehetem ezt. 51 éves vagyok és egy 21 éves lányt veszek feleségül. De nagyon szerelmes vagyok, és abban is biztos vagyok, hogy családot fogunk alapítani.”

A pár egyébként csaknem két éve ismerkedett meg egymással, egy ibizai nyaraláson. Vincent Casselnek két lánya született korábbi feleségétől, Monica Belluccitól, akik 8 és 15 évesek.

Chiara Ferragni férjhez ment – Íme a divatblogger három esküvői ruhája. Ha valódi, Daalarna ruhás esküvőket nézegetnétek inkább, kattintsatok erre a rovatunkra vagy kövess minket az Instagramon!