Ezúttal Chiara Ferragni elsőszámú Dior ruháját mutatjuk meg nektek kicsit részletesebben, majd ajánlunk nektek néhány variációt a kétrészes menyasszonyi ruhák izgalmas világából, különös tekintettel a body + szoknya kombinációkra.

Body & szoknya - Kétrészes menyasszonyi ruhák Chiara Ferragni stílusában

Body & szoknya – Kétrészes menyasszonyi ruhák Chiara Ferragni stílusában – A két szélen Daalarna, középen Dior

Chiara Ferragni esküvői ruhája

A szeptember 1-jén tartott esküvő óta (kattints ide, ha lemaradtál róla) már azt is tudjuk, hogy Chiara Ferragni pazar Dior menyasszonyi ruhái több elérést hoztak a közösségi médiában (azaz több reklámértékkel bírtak), mint Meghan Markle letisztult Givenchy ruhája. Nem csoda, hiszen a csaknem 15 millió Instagram-rajongóval rendelkező blogger nagy napja a királyi esküvőt megszégyenítően pazar volt, minden tekintetben (nézd meg ide kattintva a dekorációjukat). 

Fotó: Chiara Instagram oldala

A ránézésre klasszikus hercegnős stílusú, csipke felsőrészből és nagy tüllszoknyából álló menyasszonyi ruhája ráadásul egy nagyon izgalmas és frappáns megoldást rejt, amelyet már a Daalarna korábbi OCEAN és SUNSET kollekcióban is felfedezhettetek.

A titok nem más, mint az, hogy a  háromnegyedes ujjú csipke felsőrész valójában egy csipkebody, amely a tüll alsószoknyával kiegészülve válik menyasszonyi ruhává. 

Fotó: Chiara Instagram oldala

A tervező, az olasz származású Maria Grazia Chiuri személyesen tervezte meg a blogger számára ezt az izgalmas kreációt. A Dior Instagram oldalán azt írták, hogy a ruha az olasz és francia hagyományok egyfajta modern és időtlen átértelmezése, rejtett feminista üzenettel fűszerezve. 

A merész csipkebodyra pillantva egyszerre világossá válik az üzenet: a Dior egy modern, nőies és egyben formabontóan merész menyasszonyi ruhát álmodott meg a sokak számára példaképnek számító Chiara nagy napjára.

Fotó: David Bastianoni

Kétrészes menyasszonyi ruhák Chiara Ferragni stílusában

Benes Anita már a Daalarna OCEAN és SUNSET kollekcióiban is kísérletezett a csipebody-szoknya kombinációval. A kétrészes ruhák különlegessége a variálhatóságban rejlik. 

“A bodyknál a fürdőruhák hangulata inspirált, éppen ezért nagyon könnyed és kényelmes darabokat terveztem, amelyek nagy szabadságérzetet biztosítanak a viselőjüknek. A szoknyák lágy esésű hernyóselyem szatén, illetve szatén muszlin anyagokból készültek, de egyedi kérésre más anyaggal, például tüllel is szívesen elkészítjük a menyasszonyoknak” – meséli Anita.

Fotó: Daalarna SUNSET kollekció/ Papp Éva és Schneider Zoltán

Ezeket a típusú ruhákat merészebb menyasszonyoknak ajánljuk, elsősorban tengerparti, illetve természetközeli, szabadban tartott nyári esküvőkre. Mintha csak felkapnál egy könnyed esküvői ruhát a fürdőruhádra, kimondjátok az igent és már csobbantok is bele a tengerbe. 

Fotó: Daalarna OCEAN kollekció/ Papp Éva és Schneider Zoltán

Ha megtetszett ez a stílus, semmi akadálya annak, hogy a nagy napodon ilyen stílusú ruhát viselj. Mutatjuk, hogy a Daalarna kollekciói milyen hasonló megoldású ruhákat rejtenek:

Fotók: Daalarna SUNSET és OCEAN kollekciók/ Papp Éva és Schneider Zoltán

 

Kövess minket az Instagramon még több inspirációért! A Daalarna aktuális esküvői kollekciói, az OCEAN és a SUNSET felpróbálhatók a Daalarna budapesti showroomjában. Időpont-foglaláshoz kattints ide az elérhetőségekért.