Nászút 2017? Jövőre lesz az esküvőd és ideje lenne lefoglalni a nászút helyszínét? Vagy egyszerűen csak egy különleges nyaralásra vágysz 2017-ben? Összeállításunkban most 10 olyan romantikus úti célt mutatunk, amelyek között a pihenést, a kalandot és a gasztronómiai különlegességeket kereső utazók is megtalálhatják a kedvencüket.

 

Nászút 2017 / Bora Bora, Francia Polinézia

,naszut 2017,bora bora,naszutas uti célok,naszutas helyek,romantikus uti célok,romantikus naszut,naszut,

Miért? Kristálytiszta víz, festői hegyek és korallzátonyokban úszkáló színes halacskák. Ha lehetőségetek van rá, fizessetek be egy helikopteres túrára. A szomszédos szigeteken elterülő gazdaságokban fekete gyöngyöt és vaníliát termesztenek – érdemes ezeket is megcsodálni.

Tipp: Bora Pearl Company, ahol alámerülhetsz a saját gyöngyödért, és meg is tarthatod a zsákmányt.

Szálloda: Four Seasons Resort Bora Bora

 

Nászút 2017 / Orkney-szigetek, Skócia

,naszut 2017,orkney,naszutas uti célok,naszutas helyek,romantikus uti célok,romantikus naszut,naszut, Miért? Azoknak ajánljuk, akik sosem vágynak a tengerpartra, ehelyett inkább a hűvösebb éghajlatot és a gyönyörű, zöld tájakat részesítik előnyben dombokkal és hegyekkel, kristálytiszta patakokkal és vízesésekkel.

Tipp: A fő szigeten van a „Neolitikus Orkney Szíve”, amely része aVilágörökségnek. A vikingek jelenlétének is sok nyoma maradt, köztükBrough of Birsaytelepülés, a helynevek nagy többsége ésrúnafeliratokMaes Howe-nál és más helyeken.

Szálloda: Kirkwall Hotel

 

Nászút 2017 / Velence, Olaszország

,naszut 2017,velence,naszutas uti célok,naszutas helyek,romantikus uti célok,romantikus naszut,naszut, Miért? Ha nem akartok sokat utazni, de mégis romantikára, nyugalomra és sok szépségre vágytok, tökéletes választás. A világ legjobb ételei és történelmi épületek várnak, de azt se feledd, hogy George és Amal Clooney is ebben a városbanmondta ki egymásnak a boldogító igent.

Tipp: Egy romantikus gondolázásnak nincs párja.

Szálloda: JW Marriott Venice

 

Nászút 2017 / Harbour-szigetek, Bahamák

,naszut 2017,bahamak,naszutas uti célok,naszutas helyek,romantikus uti célok,romantikus naszut,naszut, Miért? Sosem láttál még ilyen csodálatos pink homokos Édenkertet. Diane von Furstenberg, Mick Jagger, Bill Gates és Elle Macpherson is nagy rajongója.

Tipp: Ne hagyjátok ki a Sip Sip éttermet, ahol nem csak a kilátás pazar.

Szálloda: Tingum Village Hotel

 

Nászút 2017 / Cape Town, Dél-Afrika

,naszut 2017,cape town,naszutas uti célok,naszutas helyek,romantikus uti célok,romantikus naszut,naszut,

Miért? Nem tudjátok eldönteni, hogy a tengerpart romantikáját vagy inkább a nagyváros kényelemét választanátok? Cape Town mindkettőt egyszerre nyújtja: glamúros tengerpart, nyüzsgő belváros isteni borokkal és a világ legjobb szafarija mesés tájakon.

Tipp: Látogassatok el a Boulders Beachre, ahol egy rakás pingvin látványa szórakoztat majd titeket.

Szálloda: Atlantic House

 

Nászút 2017 / Savannah, Georgia

,naszut 2017,savannah,georgia,naszutas uti célok,naszutas helyek,romantikus uti célok,romantikus naszut,naszut, Miért? Egy város határtalan nyugalommal, hangulatos vendéglőkkel és történelmi látnivalókkal. Stressz kizárva.

Tipp: Béreljetek egy lovaskocsit és fedezzétek fel vele a várost.

Szálloda: Mansion on Forsyth Park

 

Nászút 2017 / Santorini, Görögország

,naszut 2017,bora bora,naszutas uti célok,naszutas helyek,romantikus uti célok,romantikus naszut,naszut, Miért? Egy kis görög sziget csodálatos naplementével és hófehérre meszelt villákkal.

Tipp: Béreljetek robogót és fedezzétek fel vele a sziget legjobb strandjait.

Szálloda: Perivolas hotel

 

Nászút 2017 / Párizs, Franciaország

,naszut 2017,parizs,naszutas uti célok,naszutas helyek,romantikus uti célok,romantikus naszut,naszut, Miért? Párizs a romantika szinonimája. Egy nászutas hely, ahol a tengerpart látványát feledtetik a lenyűgöző építészeti csodák, a művészeti remekművektől roskadozó múzeumok és az utánozhatatlan ételek. Párizsról bővebben ebben az írásunkban meséltünk.

Tipp: A klasszikus programok (Musée d’Orsay, Louvre, Eiffel-torony) mellett ejtsétek útba a Pont des Art hidat is, ahol egy lakat elhelyezésével is örök hűséget esküdhettek egymásnak.

Szálloda: Hotel Plaza Athéneé – Mr. Big és Carrie is megfordult itt 😉

 

Nászút 2017 / Sonoma, Kalifornia

,naszut 2017,bora bora,naszutas uti célok,naszutas helyek,romantikus uti célok,romantikus naszut,naszut,

Miért? Világhírű borok, isteni ételek és csodálatos tájak. Mi ez, ha nem tökéletes nászutas úti cél?

Tipp: Próbáljátok ki a Farmhouse Inn hotel Michelin-csillagos éttermét!

Szálloda: Farmhouse Inn hotel

 

Nászút 2017 / Bali, Indonézia

,naszut 2017,bali,naszutas uti célok,naszutas helyek,romantikus uti célok,romantikus naszut,naszut,

Ez a cikk a The Knot weboldalán található nászutas írások felhasználásával készült.

Miért? Mert nem véletlenül hívják az Istenek szigetének. Ködlepte templomok, művészettel átitatott tájak, csodálatos hegyek és nyugalom. Balit egy korábbi cikkünkben részletesebben is bemutattuk.

Tipp: Ne hagyjátok ki a Pura Luhur Uluwatu templomot a világ egyik legszebb naplementéjével.

Szálloda: Mulia Resort & Villas

 

Még több nászutas tippért kattints Utazás rovatunkra! Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesüljaz esküvők világából!