Nicole és Ryan az Egyesült Államokban élnek, de esküvőjüket a mesés Capri szigetén tartották, ahol a menyasszony egy Daalarna ruhában mondta ki a boldogító igent. Hogyan lehetséges mindez? Interjúnkból kiderül.

 

,esküvő caprin,capri,capsi esküvő,daalarna,benes anita,secret stories,valódi esküvő,

Fotók: Umberto D’Aniello

Hogyan ismerkedtél meg a férjeddel? Milyen volt a lánykérés?

Tizenegy évvel ezelőtt, szilveszter éjszakáján találkoztunk egy partin, amit ő szervezett. Szerelem volt első látásra. A lánykérés az óceán partján történt, szintén szilveszterkor. Romantikus és meghitt volt, egyszerűen tökéletes.

Miért éppen Capri csodálatos szigetét választottátok az esküvő helyszínéül?

Mindig is Capri és Olaszország volt a fejünkben, igazi álomhelyszín számunkra már régóta. Nemcsak gyönyörű, hanem van benne egyfajta időtlenség is. Amikor elkezdtem villák után kutatni, a Villa Silia kimagaslott számomra a többi épület közül elképesztő kilátásával és a tulajdonosok kedvességével. Tökéletes volt és nagyon hasonlónak éreztük magunkhoz. A nászutunkat is Capri szigetén töltöttük, aztán egy kicsit kiruccantunk még Rómába is, így nem csak pihentünk, hanem kalandoztunk egyszerre. Bármikor újraélném.

 

Hogyan esett a választásod egy magyar tervező, Benes Anita ruhájára?

Nagyon sok esküvői ruhaszalont végigjártam, amire megtaláltam a New York-i Spina üzletében az álomruhámat. A többit, amit felpróbáltam, valahogy nem éreztem elég közel magamhoz és már komolyan aggódtam, miben fogok férjhez menni, amikor beléptem a Spina szalonba. Aztán megpillantottam a Daalarna ruhát és tudtam, hogy megvan az álomruhám. Miután felvettem, sem csalódtam benne, úgy éreztem, mintha rám öntötték volna.

Különleges érzés, amikor megtalálod az „igazit” és minden problémád elillan.

 

Melyek voltak a nagy nap legszebb pillanatai?

Az első, ami eszembe jut, az édesanyámmal töltött idő az esküvő reggelén, de gyönyörű volt a templomhoz sétálni, aztán a férjem mellé az oltárhoz. Az egész éjszaka varázslatos felejthetetlen volt. Említettem már, hogy a nagy napot is december 31-én tartottuk?

Milyen zenéket választottatok az esküvőtökre?

Az oltárhoz a Led Zeppelin Over the Hills and Far Away című számára sétáltam, az első táncunk alatt pedig a Goo Goo Dolls Slide című száma szólt. A férjemmel elég eklektikus az ízlésünk, ha zenéről van szó, de ezeknek a daloknak fontos jelentése van számunkra.

KATTINTS ARRA A FOTÓRA, AMIT NAGYOBB MÉRETBEN IS MEG SZERETNÉL NÉZNI AZ ÁLOMSZÉP CAPRI ESKÜVŐRŐL!

Ez a cikk eredetileg a Daalarna show-ra kiadott 16 oldalas Secret Stories magazinban jelent meg, amelyet ide kattintva online is elolvashatsz. Ne maradj le egyetlen titkos történetről se: lájkold a Secret Stories-t a Facebookon és az Instagramon is!