Sarah és Bilal a Maldív-szigeteken tartották az esküvőjüket, de a fotózást először beárnyékolta, aztán végül különlegessé tette egy nem várt esemény. Új szerzőink, Vigh Csaba és Dósa Barbara, az Arts Illustrated Studios tulajdonosai sok-sok képpel illusztrálva számolnak be akalandos fotózásról.

“Sarah és Bilal Maldív-szigeteken tartott álomesküvője olyan volt, mintha az ezeregy éjszaka meséjébe csöppentünk volna. Az a láthatatlan, de erős kötelék, ami közöttük van, átsugárzik a képeken, és különlegessé tette a nagy napjukat mindannyiunk számára.

A Maldív-szigetek pedig tökéletes hátteret nyújtott a misztikus arab mese beteljesedéséhez. A naplementében tartott tengerparti ceremónia egy álom valóra válása volt nekünk, fotósoknak. A hangulat annyira nyugodt volt, egy igazi, képzeletbeli tengerparti esküvő élményét adta (külön köszönet nekik a különleges zeneválasztásért).

Követtük a párt a partra és egy szép személyes fotósorozatot is lőttünk róluk a bungalóban. A fotózás közben Sarah beleugrott a vízbe, és egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a gyűrűje a víz mélyére, egészen pontosan a homokba esett.Mindenki ideges lett és megkezdődött a hajtóvadászat a gyűrűért…de sajnos sokáig reménytelenül. Már éppen feladták volna a keresést, mikor az éppen búvárkodó kínai szomszédjuk nagylelkűen a segítségükre sietett.

Annak ellenére, hogy a kínai srác először búvárkodott életében, végül neki sikerült megtalálnia az elveszett gyűrűt. Talán a kezdők szerencséje, mindenesetre Sarah és Bilal olyan boldog volt, hogy egy fotózással ajándékozták meg a kínai párt (hiszen ők is épp a mézesheteiket töltötték a szigeten), amit szintén mi vállaltunk.”

azeskuvoifotos.pro|artsillustratedstudios.pro

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!