Hosszú Katinka három aranyérmet szerzett Rióban, ennek kapcsán jutott az eszünkbe, hogy házassági évfordulóból is a harmadikat ünnepelték 2016 augusztusában Shane Tusuppal. Kíváncsiak vagytok, milyen volt Hosszú Katinka esküvői ruhája? 

Hosszú Katinka és Shane Tusup 2013. augusztus 22-én házasodott össze a Seychelle-szigetekhez tartozó Mahén. Az óceán partján, szűk családi körben, egy elöl rövid, hátul tüllszoknyás Daalarna ruhában, mezítláb keltek egybe. Világklasszis úszónőnk annak idején több fotót is megosztott a nagy napról hivatalos Facebook oldalán. Íme a legszebbek! 🙂

 

 

Hosszú Katinka esküvői ruhája, Fotók forrása: Facebook.com/katinkahosszu

Hosszú Katinka Daalarna esküvői ruhájának titka

“Katinka ruhája kétrészes volt, amit ő kombinált össze tetszése szerint, így végül egy tüllel raffolt fűzőt párosított egy elöl rövid, hátul hosszú kristálytüll szoknyával, amit egy kék bársonyszalaggal tökéletesített. Ez a modell tökéletesen illik a tengerpartra, mert szabadon hagyja a lábat, így kényelmes viseleta homokban is” – meséli Benes Anita, a Daalarna tervezője.

Így nézett ki Hosszú Katinka esküvői ruhája a kifutón, Fotók: Bergics Balázs

A Daalarnánál egyébként a több részből álló ruhákat (fűző, szoknya, uszály) tetszés szerint lehet párosítani,így nem szükséges az eredetileg befotózott vagy az éves Daalarna show-kon bemutatott modellhez ragaszkodni, a menyasszonyok szabadon kombinálhatják a felsőrészeket a szoknyákkal.

A legtöbb ruha esetében szinte láthatatlan, hogy a ruha két részből áll. Méretre készítés esetén pedig megoldható az is, hogy egyrészes ruha készüljön a kiválasztott fűző és szoknya alapján. A 100 százalékig kézzel készített esküvői- és alkalmi ruhák esetében bármilyen módosításra lehetősége van vendégeknek.

„A legfontosabb a tökéletes ruha megtalálása, melyben a menyasszony varázslatosan érzi magát. A célunk, hogy a ruha felejthetetlen darab legyen, melyben párja imádni, barátai irigyelni, rokonai csodálni fogják” – vallja Benes Anita.

Olvass még tőlünk az esküvőről!

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!