Andi és Zoli esküvője egy július végi napra esett. A helyszín Pannonhalma, a képeket pedig az egyik kedvenc fotósunk, Kondella Misi készítette az ifjú pár nagy napjáról. Bor, mámor & levendulavirágzás – íme a részletek Misi szemén és írásán keresztül!

“Andi és Zoli Győrben élnek. A pannonhalmi apátság kis kápolnájában, körülbelül száz fős násznép előtt mondták ki egymásnak a boldogító igent, az esküvőjüket pedig az elegáns és stílusos Viator Étteremben tartották.

Mivel épp a levendulavirágzás idejére esett a nagy nap, ezért természetesen nem hagyhattuk ki az apátság csodás levendulamezőit sem a kreatív fotók készítésekor. Ráadásul Andi egy lila szalaggal dobta fel a mesés csipke Daalarna ruháját, így olyan volt az egész, mintha direkt a levendulavirágzás miatt választotta volna ezt a színharmóniát. Sajnos azonban csak a mező szélééig merészkedhettünk, mert szigorúan tilos beljebb fotózni.

Ez persze érthető is, ha hozzáteszem: azért hozták ezt a szabályozást, mert korábban rendszeresen letaposták a mezőt a tökéletes képért bármire hajlandó fotósok és menyasszonyok. 🙂 

Andi Daalarna ruháját egyébként különösen szerettem hosszú csipkeujja miatt, hiszen így lehetőségem volt arra, hogy olyan fotókra is rákomponáljam a ruhát, ahol például csak a menyasszony kézfeje látszik. Ez egy rövid ujjú ruhával értelemszerűen nem lenne megoldható, így viszont csodás részlet- és csipkegazdag képek születhettek.

A Viator Étterem csodás kilátása, az ifjú pár vendégszerető hozzáállása és a visszafogottan elegáns, minimál stílusú dekoráció számomra is felejthetetlenné tette a nagy napot.

Az egyik kedvenc jelenetem egyébként az volt, amikor a menyasszony és a vőlegény saját, kézzel írt leveleit adta oda egymásnak még a szertartás előtt. Őszinte volt és megható, hiszen csak nekik és a pillanatnak szólt.”

  

 

 

  

 

 

  

Esküvői szolgáltatók Andi & Zoli nagy napján:

Helyszín & Catering: Viator Étterem, Pannonhalma
CM: Nacsa Szilárd
Dekor: Events by Anna
Virág: Virágház, Győr
Zene: Jason Rise
Smink: Fejes-Tóth Judit
Ruha: Daalarna – Benes Anita
Fotó: Kondella Misi Photography
Film: Álomklip

Hogy tetszett ez a stílusos pannonhalmi esküvő? Még több valódi esküvői beszámolót olvasgathatsz ide kattintva!