Az osztrák Alpok nem csak síelés szempontjából fantasztikus! Az Arts Illustrated Studio tulajdonosai ezúttal egy osztrák és fülöp-szigeteki hagyományokkal gazdagított esküvő pillanatait osztják meg a Secret Stories olvasóival.

 

Az osztrák Alpok varázsa

Egy igazán különleges pár, Ela és Max esküvőjére voltunk hivatalosak az Alpokba, méghozzá egy fakunyhóba, a csodálatos földrajzi alakzatok kellős közepén. Az első nap egy kis hegyi faluban kezdtük a napunkat, ahonnan lovaskocsival indultunk fel a környék legmagasabb hegyére, együtt a családtagokkal. Egészen elképesztő volt lassan haladni felfelé a kocsival. Úgy éreztük magunkat, mint a mesében, ahogy a kocsis kutyái körülöttünk szaladgáltak, az út menti patakban játszottak, vagy éppen a varjakat kergették.

A lovaskocsi út után gyalog mentünk tovább, míg egy eldugott erdei tisztásra jutottunk egy kristálytiszta vízű hegyi tó mellett. Itt tartották meg a visszafogott, tradicionális szertartást szűk körben. És ez még csak az első nap volt!

 

Másnap, mielőtt átmentünk az esküvői parti helyszínére, részesei lehettünk egy egyedülálló és szívhez szóló fülöp-szigeteki templomi szertartásnak, Ela ugyanis filipina. A kunyhóban remek volt a hangulat, a kilátásról és a barátságos emberekről nem is beszélve! Nézzétek meg a fotóinkat erről a kivételesen szép esküvőről!

 

Fotók: Vigh Csaba és Dósa Barbara,azeskuvoifotos.pro|artsillustratedstudios.pro.

Még több nászutas tippért kattints Utazás rovatunkra! Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesüljaz esküvők világából!