Anikó és párja egy modern és formabontó wellness esküvő mellett döntött, majd elutaztak a napsütötte Tenerifére, hogy készítsenek néhány gyönyörű & emlékezetes fotót a családi albumba. Valódi esküvőket bemutató sorozatunkban az ő történetüket olvashatjátok.

Hogyan ismerkedtetek meg a pároddal?

Tizenegy évvel ezelőtt ismerkedtünk meg egymással. Ugyanabban a kollégiumban laktunk, így látásból ismertük egymást. A kollégium szervezett egy vitorlás tábort a Balatonon, ott hoztak össze minket a csillagok.

Milyen volt az esküvő? Miért éppen egy hazai wellnessfürdőben tartottátok?

Mindenképpen egy modern és formabontó esküvőt szerettünk volna szervezni. Így jött az ötlet, hogy wellness-lagzi legyen. A mórahalmi Colosseum Hotel pedig a menedzsment rugalmassága és a hotel magas színvonalú szolgáltatásai miatt került képbe. A vacsora végéig tulajdonképpen egy klasszikus esküvő volt, majd azután egy koktélozós fürdőzésbe torkollott az este. A menyasszonyi csokrot is az egyik medencében várták a hajadonok.

 
A wellness esküvő izgalmas és formabontó részletei fotókon

 

Hogy esett a választásod erre a gyönyörű Daalarna esküvői ruhára?

Egész konkrét elképzeléseim voltak, hogy milyen ruhát szeretnék. Sok szalont végigjártam és rengeteg ruhát felpróbáltam, de egyik sem volt az igazi. Végül egy kedves barátnőm említette, hogy a Daalarna szalonban biztosan megtalálom a tökéletes ruhát. Így is lett! Nagy kő esett le a szívemről. Fantasztikus érzés volt, hogy megvan az igazi.

Mit szóltak a ruhához a vendégek?

Az esküvő előtt senki sem látta a ruhát, meglepetésnek szántuk a bevonulót. Sikerült! Mindenki a ruhámat nézte, miközben én hatalmas mosollyal az arcomon, sétáltam édesapám oldalán. “Ennél tökéletesebbet nem is választhattál volna, teljesen tükrözi a személyiségedet!” “Gyönyörű ez a ruha!” – Ilyen és ehhez hasonló dicséretek záporoztak a szertartás után.

,wellness esküvő,

 Mit szóltak a családtagok és a barátok, hogy ilyen rendhagyó esküvőt szerveztetek?

Szüleink eddig csak hagyományos esküvőkön voltak, ezért nagyon meglepődve, de érett lazasággal fogadták a hírt. Minden részletre kíváncsiak voltak, mert érthetően nem tudták, hogy mire is készüljenek. A többiek is hasonlóan reagáltak és izgatottan várták a nagy napot.

Mik voltak a legemlékezetesebb pillanatok?

Az egész nap csodálatosan lazán és stresszmentesen telt! Emlékezetes pillanat a fiúk esküvő előtti közös sörözős biliárdozása vagy a szertartás közben lejátszott “miből lett a cserebogár” meglepetésvideó rólunk, amivel nemcsak szüleinket, de a rokonok nagy részét is sikerült megríkatni. Vagy a húgom által készített csodás tortánk, és hogy mindenki fehér egyen köntösbe öltözött a közös pancsolás előtt. És persze a már korábban említett medencés csokordobás a lányok vetődésével.

Mi volt a legszebb élményed?

Az a pár pillanat, amikor édesapám oldalán besétáltam a páromhoz.

 

Volt rossz emléked vagy olyan részlet, amit megváltoztatnál utólag?

Nem volt rossz emlék. Egy apróságon változtattam volna: az emeletes tortán a felső eper-mascarpone-t megcseréltem volna az alsó csokis párizsi krémmel. Az előbbi kapósabbnak bizonyult.

Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál az esküvő előtt?

A sminkem és a frizurám. Elég messze lakunk Mórahalomtól, így ismeretlenül a hotel sminkesét és fodrászát kértem fel a nagy napra. Alaptalan volt izgulnom, mindketten remek szakemberek!

,tenerife esküvő,wellness esküvő,

Irány Tenerife – a wellness esküvő utáni nászúton

Miért és hogyan választottad ezt a gyönyörű helyszínt a fotózás helyszínéül?

Februárban volt az esküvőnk, ezért a hideg és borongós idő miatt nem terveztünk itthoni fotózást. A nászutat Tenerifére szerveztük meg így szinte magától értetődő volt, hogy ott készüljenek az esküvői fotók is. Túráink közben a fotózás szempontjából is nyitott szemmel jártunk, így találtunk rá a Teide vulkán sziklás-erdős részeire.

Hogyan szerveztétek meg az álomutat és a fotózást Tenerifére? Helyi vagy magyar fotóssal dolgoztatok?

Az esküvő után foglaltuk le a repülőjegyet és a szállást. Magyar fotósunk volt az újdonsült férj személyében. A párom végzettsége fényképész, így szinte magától értetődő volt, hogy Ő készíti a képeket. Ha úgy tetszik, önkioldós szelfi az összes közös képünk. Különös látvány lehettünk ott 2000 méteren, mert sok külföldi turista fotózkodott velünk.

,tenerife esküvő,

,tenerife esküvő,

,tenerife esküvő,

,tenerife esküvő,

Hogy tetszett ez a rendhagyó és modern wellness esküvő? Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!