Új szerzőink, Vigh Csaba és Dósa Barbara, az Arts Illustrated Studios tulajdonosai most egy budapesti álomesküvőre repítenek el minket, amelynek fő helyszínei a Mátyás-templom, a Halászbástya, a Duna korzó és a Budapest Marriott Hotel voltak.

„Jó látni, hogy nemzetközi párok is gyakran választják Budapestet a nagy nap helyszínéül. A magyar származású Ramóna és Costa Rica-ikedvese, Colbert is így döntött, mi pedig boldogan dokumentáltuk végig végtelenül elegáns és stílusos esküvőjüket.

A nyolcperces kisfilmhez tökéletes helyszínül szolgáltak Budapest legszebb nevezetességei: a Mátyás-templom, a Halászbástya és Marriott Hotel melletti Duna korzó, amelyeket drónnal repültettünk körbe.

A kiváló esküvőszervezőnek (The White Project) köszönhetően remekül ötvöződtek a hagyományos és modern elemeka hotelben megtartott lakodalomban. A dekoráció elegáns és letisztult volt, a zenében pedig a nagyon modern és az autentikus elemek keveredtek, például cigányzenével kiegészülve, amit nagyon élvezett a távol-keleti vendégsereg. Emlékezetes este volt.”

Kattints a 8 perces videóra a budapesti esküvőért!

 

 

,budapesti esküvő,

,budapesti esküvő,

,budapesti esküvő,

,budapesti esküvő,

,budapesti esküvő,

azeskuvoifotos.pro|artsillustratedstudios.pro

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!