Kondella Misi esküvőfotós minden évben elbűvöli a Daalarna csapatát egy-egy különleges fotósorozattal, amelyet a divatbemutató kulisszái mögött készít. Tavaly ilyenkor Benes Anita egy teljes napját követte végig kora reggeltől késő estig, idén pedig a backstage-ben készülődő modelleket kapta lencsevégre egy nagyon különleges hangulatú backstage fotósorozaton. Íme az izgalmas végeredmény legjobb képei (Ne csodálkozzatok, ha picit sokáig tart végignézni őket: nehezen tudtunk válogatni Misi 250 gyönyörű fotója közül. 🙂 ) 

Különleges backstage fotókon pózolnak a Daalarna show modelljei, Fotók: Kondella Misi Photography

Misi így mesélt nekünk a koncepcióról: 

“Mint minden évben, idén is igyekeztünk valami újat kitalálni Benes Anitával a backstage-fotókat illetően. Ebben az évben a kulisszák mögötti hangulatot a nagy divatházak egyik legismertebb backstage fotósának, Jason Lloyd-Evansnak a fotói inspirálták. Ez a divatfotós szemlélet, a szaturált színek, a vaku nyers fénye mind azt célozzák, hogy a ruhák a legnagyobb hangsúlyt kapják egy olyan közegben és kapcsolatban, ahol és amiben a nézők nem láthatják.

A koncepció szerint a letisztult képi világ találkozik a modellek spontán reakciójával, a backstage hangulat véletlenszerű pillanatai találkoznak az instruált pózokkal.

A modellektől azt kértük, hogy amikor meglátnak, mindenképp hozzanak létre valamiféle kapcsolatot, lépjenek interakcióba a fényképezőgéppel vagy egymással, hiszen a kifutón erre pont nincs lehetőségünk. Vannak képek, amik rögtön működnek és felkeltik a néző figyelmét – ilyenek pl. az elmosódott, de megvillantott képek vagy ha több modell pózol egy képen. Azt gondolom, hogy ez a fotózási stílus mindenképp figyelemfelkeltő fotókat eredményezett, más, mint amit megszokhattunk, és talán ezzel is új színt sikerült belevinnünk a bemutatók történetébe.”

Még több érdekesség és fotó az idei show-ról ide kattintva!