A kampányfotók után most a teljes Daalarna WHISPER kollekciót is megmutatjuk. Hogy tetszenek nektek az új esküvői ruhák? 

Az új esküvői kollekció izgalmas forma- és motívumvilágát Izland magával ragadó természeti adottságai ihlették. A mohákra, zúzmókra és páfrányokra emlékeztető lézervágott minták, a háromdimenziós hímzett csipkevirágok és a különféle pillangó alakú díszítések nemcsak a ruhák felső részén, hanem a szoknyákon is megjelennek.

A sziluettek ebben a kollekcióban még inkább eltávolodnak a testtől, nagy szabadságérzetet, ugyanakkor visszafogottságot is biztosítva viselőjüknek.

Hosszú, bő ujjak és szoknyák, nagyvonalú anyaghasználat jellemzi az esküvői ruhákat, amelyekhez túlnyomórészt tüll és hernyóselyem muszlin anyagokat használt a tervező. A klasszikus fátyolmegoldások helyett olyan izgalmas kiegészítők, mint a különféle palástok, kapucnik vagy pelerinek is gazdagítják a Daalarna WHISPER kollekciót.

Íme az új esküvői ruhák elölről, hátulról és közeli képeken is, hogy minden részletet tanulmányozhass rajtuk, mielőtt kiválasztod az álomruhádat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTÓ: PAPP ÉVA & SCHNEIDER ZOLTÁN, SMINK & FRIZURA: KISS CSILLA, MODELLEK: NAGY BERTA, DOBÁR ZITA (ATTRACTIVE MODELS)

A ruhák nagy része októbertől már felpróbálható a budapesti Daalarna szalonban. Időpont-foglaláshoz kattints ide az elérhetőségekért. Ha tovább szeretnél inspirálódni, nézegess ezen a linken valódi esküvői beszámolókat és kövess minket az Instagramon is exkluzív kulisszatitkokért!