Nem tudunk elszakadni Izland vad, lenyűgöző szépségétől. A varázslatos északi táj költőisége, a jég és a sziklák csipkézett szegélyei, a természet megzabolázhatatlan ereje és a meleg, fekete, vulkanikus homok inspirálták a Daalarna új REBELLE kollekcióját.

2020 tavasza. A lázadó Daalarna menyasszony túlmutat korunk felszínességén: a naturális szépségben, természetességben, egyszerűségben találja meg önmagát. Választásával harcol a mesterkéltség, a tökéletesre komponált, uniformizált társadalom ellen.

Finom hímzések, csipkék, irizáló ezüstös színek, visszafogott, de gyönyörűen kidolgozott kézművesség jellemzi a REBELLE kollekciót. Ennek részét képezi egy éjfekete kreáció, amelyet a rebellis menyasszonyok akár az esküvőjükön is bátran viselhetnek” – meséli Benes Anita.

A REBELLE kollekció azt üzeni napjaink menyasszonyainak, hogy merjenek önmaguk maradni a nagy napon is.

Ha úgy tartja kedvük, akkor a tradicionális fátyol helyett bátran válasszanak személyre szabottabb megoldásokat, mint például a kapucni, a palást vagy a pelerin. Kísérletezzenek a színekkel, formákkal és anyagokkal, csakúgy, mint a szoknyahosszokkal és a hátkivágásokkal. Hajítsák a sarokba a magas sarkút. Lázadjanak a rájuk erőltetett konvenciók ellen, egészen addig, amíg a tükörbe nézve egy elégedett mosollyal nyugtázhatják: „Igen, ez vagyok én.”

FOTÓ: PAPP ÉVA & SCHNEIDER ZOLTÁN, SMINK & FRIZURA: KISS CSILLA, MODELLEK: NAGY BERTA, DOBÁR ZITA (ATTRACTIVE MODELS) & TÓTH SÁRA, HELYSZÍN: IZLAND

Az új REBELLE kollekció az áprilisi Daalarna Fashion Show-n debütál – ide kattintva vásárolhatsz belépőket a budapesti divatbemutatóra. Nézd meg filmen is a Daalarna új esküvői kampányát és kövess minket az Instagramon exkluzív kulisszatitkokért!