Most, hogy megmutattuk a Daalarna új WHISPER kollekciójának esküvői kampányképeit, itt az idő, hogy a színpompás alkalmi ruhák fotóit is megossszuk veletek. Az új kollekciót Izland fényei, színei, növényvilága és határtalan nyugalma inspirálták. Ha rendhagyó esküvői ruhára vágytok, esetleg egy fontos eseményre kerestek alkalmi ruhát, akkor jó helyen jártok. 

A sziluettek ebben a kollekcióban még inkább eltávolodnak a testtől, nagy szabadságérzetet, ugyanakkor visszafogottságot is biztosítva viselőjüknek. Hosszú, bő ujjak és szoknyák, nagyvonalú anyaghasználat jellemzi az esküvői ruhákat, amelyekhez túlnyomórészt tüll és hernyóselyem muszlin anyagokat használt Benes Anita. 

Az új esküvői kollekció izgalmas forma- és motívumvilágát Izland magával ragadó természeti adottságai ihlették. A mohákra, zúzmókra és páfrányokra emlékeztető lézervágott minták, a háromdimenziós hímzett csipkevirágok és a különféle pillangó alakú díszítések nemcsak a ruhák felső részén, hanem a szoknyákon is megjelennek.

Íme a Daalarna WHISPER kampányfotók az alkalmi kollekcióhoz, amelyek tökéletesek esküvőre és más alkalomra egyaránt. Ha továbbra is fehér ruhában gondolkozol, akkor ide kattintva megnézheted az esküvői kollekció kampányképeit is. 

FOTÓ: PAPP ÉVA & SCHNEIDER ZOLTÁN, SMINK & FRIZURA: KISS CSILLA, MODELLEK: NAGY BERTA, DOBÁR ZITA (ATTRACTIVE MODELS)

Hogy tetszenek nektek ezek a színpompás alkalmi ruhák? Ha tovább szeretnél inspirálódni a színes esküvői és alkalmi ruhá témakörében, akkor kattints ide korábbi írásainkért és kövess minket az Instagramon is exkluzív kulisszatitkokért!