Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) ezúttal egy inspirációs fotózásra elkészített őszi desszertasztal dekorációjáról mesél a Secret Stories olvasóinak. Mindegy, milyen évszakban vagy helyszínen lesz az esküvőtök, tökéletes választás. 

“Ezt az inspirációs fotózást még 2015-ben készítettük, mert szerettem volna bemutatni (és népszerűsíteni) egy desszertasztalt, ami akár vendégváróként az esküvőhöz vezető úton is elhelyezhető, de akár a bejáratnál vagy az esküvő helyszínén is.

Az őszi desszertasztal, mint dekorációs elem apróságnak tűnik ugyan, mégis nagyon szuper kis fénye tud lenni az eseménynek, és igazán különleges dolgokat lehet kihozni belőle. Mindemellett imádom az őszt, ezért is választottuk ezt az időszakot a fotósorozat megvalósítására.

Mindig nagyon jól esik a lehűlés a nyári hőség után ilyenkor és a gyönyörű színek, amik mellett nem lehet elmenni.

Nagyon szeretem ebben az évszakban a tököket, főleg a képeken is látható fáradt színű óriásokat, meg persze a piros bogyókat, almákat, körtéket. Nagyon szívesen dekorálok lehullott levelekkel, amelyek a sárgától a bordóig mindenféle gyönyörű színben előfordulnak.

Ősszel újra megjelenik a boglárka és az anemóna – ezek közkedvelt virágok mostanában, én is nagyon szeretem használni őket. Kiegészítőként pedig a fahéj, a makk, a mogyoró is szóba jöhet. A fahéjtól ráadásul az illat is isteni lesz az őszi desszertasztal körül.”

Koncepció és dekor: Gulácsi-Szakács Emese/Natural Wedding Decor, Fotók: Török-Bognár Reni, Sütik: Bébicsirke

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!