Fogadjátok szeretettel a Daalarna 2018-as kollekciójához, az OCEAN-höz készült filmet, amelyet a kampányfotók készítőinek, Papp Évának és Schneider Zoltánnak köszönhetünk. A film alatt a Váczi Eszter & Quartet A nyár meséje című száma hallható. 

“A filmmel szerettük volna visszaadni a helyszín hangulatát és azt a hihetetlen nyugalmat, amit mindnyájan éreztünk Réunionon az ottlétünk alatt.

A Daalarna OCEAN kollekció alapanyagai nagyon lágyak, könnyedek, ezért olyan képeket vettünk fel, amelyek tükrözik ezt a finomságot és természetességet. Ennek érdekében választottuk a hajnali órákat is a fotózásra, hiszen ilyenkor gyönyörű, lágy fények domináltak, ami tökéletesen illett az OCEAN kampányhoz.

Szerettünk volna egy letisztult képi világot erős hangulattal visszaadni, megjeleníteni.

A zene kiválasztása nagyon fontos szempont volt. Többféle hangulatban is gondolkodtunk. Végül egy kézenfekvő dalra esett a választásunk, ugyanis Zoli a Váczi Eszter & Quartet-ben játszik. Tőlük választottuk ezt a dalt, amit Zoli írt, a dal szövege pedig Váczi Eszternek köszönhető.

Sokat gondolkoztunk azon, hogy biztosan jó ötlet-e egy magyar dalszöveget választani, hiszen a kisfilm nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi közönség számára is készült, de végül is arra jutottunk, hogy ettől talán még különlegesebbé válik. Reméljük, hogy a Daalarna rajongók is szeretni fogják.”

FOTÓ & FILM: PAPP ÉVA & SCHNEIDER ZOLTÁN, SMINK & FRIZURA: KISS CSILLA, MODELLEK: SZIKSZAI JOHANNA (VISAGE MODEL MANAGEMENT) & TÓTH SÁRA, A HELYSZÍNÉRT KÖSZÖNET AZ AIR FRANCE-NAK.

Nézd meg ide kattintva a Daalarna 2018-as OCEAN kampányát, ezen a linken pedig a forgatásról készült werkvideót találod!