Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) ezúttal Dóri és Csanád esküvőjéről mesél a Secret Stories olvasóinak. Kihasználva a vadvirágos ősz csodás színeit, rusztikus dekoráció született a nagy napra. 

Dóri egy rusztikus esküvőt szeretett volna, őszi hangulatú, fáradt színű vadvirágokkal és rengeteg tematikus italpulttal.

A termet zsákvászon zászlófüzérrel díszítettük, az asztalokon raklapokból készített dobozokban tűzött virágos asztaldíszek szintén zsákvászonból készült futókon kaptak helyet. A vendégek virágmagokat kaptak ajándékba, amik névre szóló csomagolást kaptak: ez volt az ültetőkártya is.

Már többször készítettünk, de nekem még mindig nagy kedvencem a dugós-képkeretes vendégkönyv: olyan képkeretet készítünk, aminek a tetején lyukak vannak, így a vendégek az aláírt, vagy üzenettel ellátott parafadugót bele tudják dobni, majd a képet az esküvő után a pár kiteheti otthon a falra.

Ősszel mindig nagyon jó esküvőt dekorálni, mert nagyon szépek a színek – ez most a borászat melletti dombokon fantasztikusan érvényesült. Tényleg mesés volt a környezet.

Dóri és Csanád esküvőjéről Valódi esküvők rovatunkban is beszámoltunk. Kattints ide a menyasszony írásáért.

Fotók: Török-Bognár Reni, Dekor: Natural Wedding Decor, Helyszín: Neszmély Hilltop Borhotel, Videó: Barabás Zsolt, Torta: Bébicsirke

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Gulácsi-Szakács Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is vagy nézzétek meg a weboldalukat. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!