Ilyen lánykérésről álmodik minden lány. Mutatjuk a romantikus lánykérés videóját és megszólal az egyik szervező is.

Eddig többnyira csak filmekben láttunk hasonlót, de most végre a valóságban ismegtörtént, ráadásul éppena Szent István Bazilika előtt.Dario ugyanis Budapestet szemelte ki helyszínnek ahhoz, hogy megkérje barátnője, Petra kezét, és profi fotós & filmes csapattal együtt szervezte meg az eseményt (Vágvölgyi Andrea esküvőszervező, Erdősi Tibor ésa videót jegyző Bende Tamás mellett a Secret Stories-zal is együttműködő Jaksa Timi és Kondella Misi is részt vett benne). A flashmobszerű lánykérésen volt zenekar, virágcsokor és rengeteg megható pillanat.

Jaksa Timi így mesélt a SecretStories.hu-nak a romantikus lánykérés részleteiről:

“Dario, az olasz fiú Vágvölgyi Andit kereste meg az ötlettel, rajta keresztül kerültünk be a történetbe a többi kollégával. A srác szerelme, Petra egyébként stewardessként dolgozik, és mindketten Dubajban élnek. A fehér ruha és a virágosztás Dario ötlete volt, aztán végül én vetettem fel a Bazilikát, mint grandiózus helyszínt. Ebből következett, hogy nem lesz elég néhány fehér pólós ember a videóhoz, mindenképpen tömeg kellett, hogy jól működjön a dolog vizuálisan is. Végül egy Facebook eseményt szerveztünk rá, így jött össze a videóban is látható közönség. Nagyon jó energiákat adott együtt ez a sok ember, és a várt hatás is megvolt, hiszen Petra végig pityergett a meghatottságtól” – mesélte Timi. Nézzétek csak!

Hogy tetszett a romantikus lánykérés? A menyasszony, aki színes esküvői ruháról álmodott – kattints ide Zsuzsi esküvőjének történetéért!