Anda és Balázs először Magyarországon, majd Belgiumban a tengerparton is tartottak egy esküvői partit. Jaksa Timi különleges kreatív fotóival meséla jegyespárról.

 

Anda és Balázs Belgiumban élnek, de Magyarországon tartották az esküvőjüket tavaly ősszel. Az eseményre nemzetközi násznép gyűlt össze, nem is kis létszámban, így amíg mindenki gratulált az ifjú párnak, már nem voltak szép fények ahhoz, hogy megcsináljuk a kreatív fotókat.

Néhány hónappal később Andáék úgy döntöttek, hogy Belgiumban, a tengerparton is tartanak egy újabb, hangulatos vacsorát. A vendégekkel együtt nézték meg az esküvői videót és sor került az elmaradt fotózásra is. A helyszín nagyon különleges volt, hosszúfüves terület a parton, amihez támadt egy ötletem.A Daalarna ruhák könnyedsége, légiessége ugrott be, ezért felhívtam Anitát, mit javasol, mire ő két ruhát is megálmodott a környezethez: egy törtfehér csipkéset ésegy púderszínű ruhát. Anda beleszeretett a ruhákba, főleg a púderszínű nőtt a szívéhez. Ugyan akkor még nem tudták, de a képeken már hárman szerepelnek, ugyanis Anda várandós volt a fotózáson.

 

 

 

 

Fotó: Jaksa Tímea