Ne csak a ruhád legyen lenyűgöző a nagy napon, hanem a vendégváró falatok is! A Dear Budapest catering fiatal, dinamikus csapata új megoldást kínál a magyarországi catering piacon.
A titok nyitja
Igényes, izgalmas open szendvicsek 15 féle ízben, édes és sós tarte kosarak, saláták, mártogatók és pohárdesszertek jellemezik a kínálatukat. Fogásaikkal egyszerre válhat újítóvá, mégis elegánssá az esküvőtök.
A lehető legmagasabb minőségű, válogatott alapanyagokat használják, és helyben, saját kezűleg készítik az ételeket, melyeket az esemény napján, igazodva annak kezdetéhez, frissen az adott helyszínre szállítanak.
A magas minőségre garancia, hogy olyan séfekkel dolgoztak együtt, mint Heiszler Olivér (Costes, Mák bistro), Pesti István (Platán), Böröcz Zsófi (privát séf, Konyhafőnök győztes). A legutóbbi kínálatot pedig Horváth Ákos Séf ( Onyx, Arany Kaviár, Márga, Lou Lou) álmodta meg, mely rendkívül szofisztikált és elegáns lett.
Open szendvicsek
Az újhullámos falatok között olyan kombinációkat találunk náluk, mint például a kecskesajtos-sült céklás, az ázsiai marhahátszínes szendvics, a tepertőkrémes, a tojáskrémes, a zöldborsókrémes-fetás vagy a humuszos verzió.
Mindegyik szendvicske kap valami extrát is feltétnek: savanyított hagymát, pirított csicseriborsót, fürjtojást, marinált káposztát vagy például kolbászmorzsát.
Tarte-ok és más különlegességek
A szendvicseken kívül sós és édes minitarte-okat is készítenek. Ezek különlegessége, hogy nem hagynak morzsát, így a legtökéletesebb egy falatos vendégvárók, parádés ízkombinációkkal.
Vannak ezen kívül salátáik, amik szintén szezonálisak, illetve mártogatóik és pohárdesszertjeik.
A Dear Budapest célja, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal te magad is stílusos és emlékezetes vendéglátó lehess, bármilyen alkalomról is legyen szó: üzleti rendezvényről vagy éppen esküvőről.
Kattints ide bővebb információért a Dear Budapest cateringről!