Szuper program az esküvő előtt: Omorovicza Kozmetika esküvői workshop 2018. június 21-én 18 órától, ahol a szépülni vágyó menyasszonyokat egészen exkluzív program várja.

Az eseményen az Omorovicza egyéni konzultációt kínál minden résztvevő számára, majd a márka termékeit használva lépésről lépésre haladva sajátítják el a módszereket, melyekkel ragyogóvá varázsolhatják bőrüket a nagy napra. Ezt követően Elekes Kata sminkmester közreműködésével egy csodálatos sminket készítenek el együtt a hölgyek, melyhez a Bobbi Brown biztosítja a termékeket.

A különleges alkalom ugyanakkor lehetőséget kínál, hogy az esemény ideje alatt az érdeklődők megkóstolhassák az Egy csipet torta cukrászda finomabbnál finomabb esküvői tortáit, valamint megcsodálják az Arioso Budapest virág- és asztaldekoráció bemutatóját is .

Extra figyelmesség: minden vendég ajándékcsomagot kap, mely a Daalarna nyomtatott esküvői magazinját (Secret Stories), egy Omorovicza termékmintákat tartalmazó táskát, egy Bobbi Brown mini szempillaspirált, illetve az Egy csipet torta jóvoltából egy desszertdobozt is tartalmaz.

Az eseményen egy szerencsés hölgy, Czank Lívia Igen! – Minden amit az esküvőről tudnod kell című könyvével is gazdagabb lesz, melyet az esemény végén sorsolnak ki a résztvevők között.

Az eseményre jegyek limitált számban, elővételben kaphatók 9000 forintos áron, mely összeg a rendezvény napján levásárolható az Omorovicza üzletben.

Helyszín: Omorovicza Boutique & Spa, 1061 Budapest, Andrássy út 2.

Érdeklődés / jegyvásárlás: +36 1 302 4604

Az Omorovicza története

Stephen, a nemesi Omorovicza család leszármazottja Budapesten vezette a családi vállalkozást, amikor először találkozott az amerikai diplomatával, Margarettel, aki az Amerikai Nagykövetség titkárságvezetőjeként Nancy Goodman Brinker nagykövet beosztottja volt. Miután Stephen elvitte választottját több nagy múltú budapesti gyógyfürdőbe, nemcsak bőrük éledt újjá, hanem szerelmük is kivirágzott, és hamarosan házasságot kötöttek.

A víz bőrükre gyakorolt nagyszerű hatásából inspirációt merítve Margaret és Stephen alig várták, hogy Magyarország irigylésre méltó szépészeti kincsét a világ többi részére is eljuttassák, ezért együtt egy izgalmas kozmetikai vállalkozásba kezdtek.

Napjainkban az Omorovicza világszerte ismert szépségápolási márka, amely a világ legexkluzívabb üzleteiben és spa-iban van jelen. Az Omorovicza termékek hatóerejét az ásványi anyagokban gazdag magyar termálvíz, valamint a szabadalmaztatott Hydro Mineral Transference™ szállítórendszer adja.

Ehhez adják hozzá a világ különböző tájairól származó legértékesebb vitaminokat, illóolajokat és egyéb természetes összetevőket, amelyek a Hévízi-tó medrétől kezdve az Andok hegyein keresztül a legkülönbözőbb helyeken kerülnek összegyűjtésre.

A hagyományos, szintetikus anyagokat az Omorovicza természetes forrásokból származó alternatívákkal helyettesíti, így biztosítva a legnagyobb luxus és a maximális hatékonyság élményét. A termékek egyedi illatát a parfümipar szívében, a dél-franciaországi Grasse-ban kifejlesztett természetes illatanyagok adják.