Mindannyiunk kedvenc Hamupipőkéje, Lily James lett a Vöslauer ásványvíz új arca. Most a bécsi kampányfotózás kulisszatitkait mutatjuk meg nektek a kampányvideóval. 

A szpotban Lily épp futni indul, egy csapat paparazzi pedig a nyomába ered, de ő – fittségének és néhány korty Vöslauer ásványvíznek köszönhetően – lazán mosolyogva hagyja le üldözőit.

Lily Jamest, akit a legtöbben a Hamupipőke című mese 2015-ös film verziójából ismernek, a valóságban is fesztelennek és mosolygósnak ismerte meg a Vöslauer csapata: „Lily végtelenül szimpatikus, kellemes személyiség, érdeklődő és kíváncsi ember. Bécsi tartózkodása alatt szinte elmerült a városban, megpróbált a részévé válni“ – nyilatkozta Birgit Aichinger, a Vöslauer marketing- és belkereskedelmi vezetője, aki a forgatás során a legközelebbről ismerhette meg Lily Jamest, hiszen két napon keresztül ő kísérte Bécsben.

Legendák nyomában

A Vöslauer közel 20 éve jelenít meg reklámfilmjeiben olyan erős nőket, akiknek életstílusát a természetesség és könnyedség jellemzi. A víz első arca 1999-ben Claudia Schiffer lett, 2013-ban pedig Keira Knightley nyitotta meg a hollywoodi sztárok sorát, őt Sienna Miller követte 2015-ben, akivel Lily James is forgatott már párszor.

„Kampányaink elismertek és inspirálóak. Biztosak vagyunk abban, hogy sikerességünkhöz jelentős mértékben hozzájárulnak. 1999 óta vagyunk osztrák piacvezetők, ugyanebben az évben készítettük el az első kampányunkat Claudia Schifferrel”- nyilatkozta Dr. Alfred Hudler, a Vöslauer cég egyik igazgatója.

A Vöslauer Ausztria kedvenc ásványvize

A Vöslauer piacvezető az osztrák ásványvízpiacon. Az osztrákok kedvenc márkája büszke a különleges Bad Vöslau-i forrásra. A 660 méter mélységből feltörő, 15 000 éves, környezeti behatásoktól védett Vöslauer ásványvíz értékes nyomelemeket tartalmaz, ásványianyag-tartalma pedig kellemesen kiegyensúlyozott. A szénsavmentes, enyhén szénsavas és szénsavval dúsított Vöslauer ásványvizek mellett a Vöslauer Balance és Balance Juicy termékek is könnyű felfrissülést nyújtanak. További információk a termékekről ide kattintva. (X)

Vajon mennyi vizet isznak a Daalarna modelljei? Kattints ide és olvasd el interjúnkat a modellekkel.