Egyik kedvenc színésznőnk, Hilary Swank (ki ne emlékezne rá a P.S. I Love You című filmből) és vállalkozó kedvese, Philip Schneider a napokban összeházasodtak. A gyönyörű esküvő részleteiről a Vogue magazin számolt be sok-sok fotóval, amelyek közül néhányat most mi is megosztunk veletek.

Így ismerkedtek meg

Hilary Swank és Philip Schneider állítólag egy vakrandin ismerkedtek össze néhány leleményes barátnak köszönhetően. Egy laza brunchnak indult délelőtt 10-kor, aminek este 11-kor lett vége. Az összeboronálás tehát sikeres volt, olyannyira, hogy 2016-ban, az első randi után másfél évvel eljegyezték egymást.

A nagy nap helyszíne

Mivel mindketten imádják a természetet, nem is volt kérdés, hogy a nagy napon is részesülni szeretnének a látványából. Kalifornia lett az esküvő helyszíne, ezen belül a mesebeli erdővel borított Santa Lucia Preserve. A meseszép természetvédelmi területen nem ritkák a 800 éves fák sem.

A menyasszony ruhája

Hilary egy légies Elie Saab Couture esküvői ruhát viselt a nagy napon, amelyet egyedileg terveztek a számára. A ruhához 25 méter Chantilly-csipkét, 8 méter selyem muszlint és 6 méter selyem organzát használtak fel – nem meglepő, hogy nagyjából 150 órába és 7 ember munkájába került, mire elkészült a mestermű.

„Évek óta rajongok Elie Saab munkásságáért és nagyon izgatottan vártam, hogy megtervezze nekem az esküvői ruhámat” – mesélte Hilary. „Időtlenül romantikus ruhát álmodtam meg magamnak és ő tökéletesen megvalósította az elképzelésemet. Még gyönyörűbb is lett, mint amiről álmodtam.”

Az esküvő

Hilary a bevonulózenéjét is megosztotta a Vogue-gal, amelyre édesapjával lépkedett: ez Ludovico Einaudi Two Sunsets című zenéje volt. Az ismert magyar származású színésznő, Mariska Hargitay volt a menyasszony tanúja. A szertartásról így mesélt a 44 éves színésznő:

„Időtlen volt. Nincsenek szavaim rá” – mondta Hilary. „Túlcsordultam hálával és köszönettel azért, hogy álmaim férfijához megyek feleségül. Látni, hogy mindenki, akit szeretünk, velünk ünnepel, különleges élmény. Egy valóra vált álom.”

A vacsora

A romantikus, versekkel és beszédekkel gazdagított szertartás után egy 100 éves pajta felé vették az irányt a vacsorához, amit több száz apró fényfüzér világított meg. A dekorációban a visszafogottan elegáns irányt követték sok gyertyával és fehér virágokkal.

A menyasszonyi torta egy vegán és gluténmentes csokicsoda volt, amelyet Mexikóból rendelt a menyasszony Marcella Pezet cukrászmestertől.

Addigra a menyasszony már egy új ruhakölteményben várta a táncpartnereket: Maria Grazia Chiuri, a Dior tervezője készítette el a második ruháját, amelyben az első táncukat is táncolták az újdonsült házasok.

Cipőből sem volt hiány: két Christian Louboutin kreációval húzta ki a napot a színésznő. Az estét dzsessz zenével, majd csenddiszkóval zárták.

Ha valódi, Daalarna ruhás esküvőket nézegetnétek inkább, kattintsatok erre a rovatunkra!