Újabb topmodell ment férjhez! 2017. november 4-én mondta ki a boldogító igent egymásnak Kate Upton és baseball játékos kedvese, Justin Verlander. A szertartás szűk családi, és baráti körben zajlott az olaszországi Toszkána vidékén, Castiglion Del Boscóban. Ilyen volt Kate Upton esküvője!

A 25 éves modell a tavalyi Met-gálán debütált egyedi készítésű eljegyzési gyűrűjével. A gyémánt gyűrűt a híres ékszerész, Anita Ko tervezte, a vőlegény, Justin közreműködésével. “Justin és én a legtökéletesebb, legegyedülállóbb gyűrűt hoztuk létre, amely ritka és kivételes minőségű, akárcsak a szerelmük” – nyilatkozta Ko a PeopleStyle magazinnak.

„Olyan szerencsésnek érzem magam, hogy a legjobb barátomhoz mehettem hozzá feleségül! Szeretném megköszönni a családunknak és a barátainknak, hogy ennyire vidámmá és varázslatossá tették ezt a hétvégét” – áradozott az újdonsült ara az Instagram oldalán.

A menyasszony egy földig érő Valentino esküvői ruhát viselt a nagy napján, aminek letisztult, érzéki felső részéhez egy hosszú, klasszikus fátyol is párosult. A barack és púder színű virágokból összeállított menyasszonyi csokor tökéletes harmóniában állt a koszorúslányok rózsaszín, Needle & Thread által tervezett ruháival.

Nézd meg minden idők 10 legszebb királyi esküvői ruháját ide kattintva vagy nézegess valódi, Daalarna ruhás menyasszonyokat ide kattintva!