Kíváncsiak vagytok arra, hogyan néz ki egy tündérmesékbe illően pazar és nagyvonalú esküvő a 21. században? Pippa Middleton esküvői dekorációja egészen káprázatosra sikeredett.

,pippa middleton esküvői dekorációja,

Katalin hercegné kishúga, Pippa ugyan nem a szó szoros értelmében vett celeb, mégis mindenkit lázban tartott májusi esküvője. Persze ami a leginkább foglalkoztatta a rajongókat, az Pippa esküvői ruhája.

Az év esküvője

A vártnál is nagyobb titkolózás övezte az év esküvőjeként számon tartott eseményt. Az alábbi képek tanúsága szerint azonban Pippa Middleton és James Matthews mindent megtett annak érdekében, hogy emlékezetessé tegyék a 350 fős esküvő minden percét.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az egyházi szertartást Englefield kis falujának ősi templomában tartották, körülbelül 10 kilométerre Bucklebury falutól, ahol Pippa és Kate Middleton felnőttek.

Az esküvőt követő partit pedig a Middleton család birtokán, Buckleburyban rendezték meg.

A vendégek állítólag csak egy titkos jelszóval léphettek be a családi birtokra és szigorúan tilos volt képeket posztolniuk a nagy napról. Egy valakinek azonban úgy tűnik, hogy mégsem sikerült betartania az ígéretét.

 

Pippa Middleton esküvői dekorációja

Ez a valaki nem más, mint az esemény virágdekorációért felelős dizájnere, Djordje Varda, aki gyanútlanul kiposztolt néhány fotót az Instagram oldalára ezzel a szöveggel:

„Hadd meséljek nektek egy nagyon különleges és szeretetre méltó pár különleges esküvőjéről…íme a cseresznyevirág tündérmese.”

Djordje-nak köszönhetően most előttünk is megelevenedhet egy kicsit James Matthews és Pippa Middleton esküvői dekorációja. A büszke dekorfelelősnek aztán később valaki jelezhette, hogy még nevek említése nélkül is túl könnyű kitalálni, hogy melyik esküvőről lehet szó. Így nem sokkal később törölte a fotók nagy részét az oldaláról. 

Ha valaki a saját nagy napjára szeretne inspirálódni, annak sajnos el kell árulnunk, hogy az álomesküvő a sajtóértesülések szerint 173 ezer dolláros (kb. 47 millió forint) költségvetésből zajlott le. Nézegetni viszont nagyon jó őket, ugye? 

 

 

Fotók: harpersbazaar.com /Djordje Varda

A menyasszony Giles Deacon álomszép, egyedi tervezésű csipkeruhájában vonult az oltárhoz. Nézd meg ide kattintva a csodás képeket! Nézegess ide kattintva valódi esküvői beszámolókat is a Secret Stories-on!