A világhírű teniszbajnok, Serena Williams és kedvese, Alexis Ohanian (a Reddit egyik alapítója) november 16án mondta ki a boldogító igent New Orleans városában. A szertartás szűk családi és baráti körben zajlott, ahol a pár meghívottjai között volt Beyoncé, Anna Wintour, Kim Kardashian, Ciara és sok más híresség is.

Szerettem volna, ha az esküvő a legkevésbé sem lenne hagyományos ” – nyilatkozta Serena Williams, aki párjával együtt ennek megfelelően szervezte meg a nagy napját. “Kanapékat hozattunk székek helyett, amik az oltár helyett a folyosóra néztek”.

Ezen kívül egy igazán különleges elemet is belecsempésztek a szertartás programjába: egy rövid videót, ami kettejük kapcsolatát vetítette le, a kezdetektől a nagy napig. Végtelenül romantikus ötlet egy modern esküvőn!

A 36 éves sportolónő méltó módon jelent meg a nagy napon. Nem is egy, hanem három különböző esküvői ruha volt látható rajta egy nap leforgása alatt, mondanunk sem kell, hogy mindet híresebbnél híresebb tervezők készítették el neki.

Az oltár elé Serena egy Sarah Burton által tervezett, hosszú tüll szoknyás, Alexander McQueen ruhát viselt, amivel férjét és a megjelenteket is sikerült lenyűgöznie. “Londonba repültem, hogy találkozhassak Sarah-val, és végül beleszerettem ebbe a hercegnős, habos-babos ruhába, ami teljes mértékben az ellentettje volt annak, amit eredetileg kigondoltam” – nyilatkozta a Vouge-nak.

A menyasszony második választása egy Versace ruhára esett, gyöngyökkel és tollakkal díszítve, amin a tevező, Donatella Versace elmondása szerint egy 5 tagú hímző csapat dolgozott mintegy 1500 órán keresztül.

Végül az estét egy bohémabb, szintén Versace tervezte miniruhával zárta, egy különleges, csillogó Nike sportcipő párosításával, amelynek megalkotásában Serena is közreműködött. Ez már garantáltan biztosította a kényelmet a hajnalig tartó tánchoz.

Fotók: Allan Zepeda Photography and Mel & Co./Vogue.com.au, Brides.com & Hellomagazine.com

Hogy tetszett Serena Williams esküvője? Még több sztáresküvőről olvashatsz ezen a linken. Nézd meg minden idők 10 legszebb királyi esküvői ruháját ide kattintva vagy nézegess valódi, Daalarna ruhás menyasszonyokat ide kattintva!