Újabb izgalmas nemzetközi esküvőbe nyerhettek betekintést az Arts Illustrated Studios kameráján keresztül. Anna & Gabo a polgári szertartást Budapesten, az egyházi esküvőt pedig az olaszországi Sorrento mesés kisvárosában tartották. Igazi olasz hangulat, gyönyörű tájak – tartsatok velünk!

A helyszín Olaszország, azon belül is Sorrento, amely kikötővárosként és érseki székhelyként is funkcionál. Sorrento ideális esküvői helyszín, hiszen ki ne szeretne egy romantikus és napsütéses helyen, közel a tengerhez, hangulatos citrom- és olajfák között isteni olasz ételeket kóstolva ünnepelni? Mivel közvetlenül a mélykék tenger mellett található, a festői képek garantáltak.

Az esküvő után ráadásul azonnal indulhat innen nászútra az ifú pár, hogy bejárja a közeli Capri, Nápoly, Amalfi mesés tájait is.

Anna & Gabo fotói tehát ebben a festői olasz városkában, egy májusi napon születtek. A fotók egy része ráadásul a mesés Eliana villa magasztos épületében készültek, ahonnan pazar kilátás nyílt a Vezúvra és Capri szigetére. A nagy nap végén mediterrán ízek, tánc, móka és kacagás töltötte meg a helyet.

Kattintsatok a videóra és gyönyörködjetek a látványban ti is!

Fotók: Vigh Csaba és Dósa Barbara, azeskuvoifotos.pro|artsillustratedstudios.pro

Még több nászutas tippért kattints Nászút rovatunkra, még több valódi esküvői beszámolót pedig ezen a linken nézegethetsz.