Barbi és Szabi hangulatos esküvői filmjét mutatjuk most meg a Secret Stories olvasóinak. A menyasszony a Daalarna PARADISE kollekció egyik legkülönlegesebb esküvői ruhájában mondja ki a boldogító igent szerelmének. 

Daalarna PARADISE kollekció

Barbi a Daalarna PARADISE kollekció egyik legkülönlegesebb esküvői ruhájában mondja ki a boldogító igent szerelmének (részlet az esküvői filmből)

1. Hogyan ismerkedtetek meg a férjeddel és milyen volt a lánykérés?

Szabival 2009-ben ismertük meg egymást, közös baráti társaságon keresztül, de ekkor még mindketten párkapcsolatban éltünk. Még ebben az évben úgy alakult, hogy mindkettőnknek véget ért a korábbi kapcsolata, és ezek után egy igen hosszú, egy évig tartó udvarlás elteltével beadtam a derekam és 2010-től egy párt alkotunk. 🙂

A lánykérés teljes meglepetés volt számomra. Korábbi egzotikus utazásainkkor számítottam már a gyűrűre, de Szabi mindenképpen meg szeretett volna lepni és úgy gondolta, hogy egy trópusi környezet túlságosan kiszámítható ilyen téren. Ezért ennek szöges ellentétét tervelte ki, ugyanis 2016 februárjában, egy ausztriai síelésen került sor a lánykérésre. Természetesen a családom tudott erről, hiszen előtte a szüleimtől is elkért, a tesómék pedig a jegygyűrű elkészítését vállalták, mert nekik ez a szakmájuk. Csak én nem sejtettem semmit az egészről. 🙂

2. Ha öt szóval kellene jellemezned, milyen volt az esküvőtök?

Elegáns, családias, romantikus, bulis, egy szóval: felejthetetlen.

3. Hogyan választottad ki ezt a káprázatosan szép Daalarna ruhát a nagy napra?

A ruha kiválasztása igencsak egyszerűen történt. Még mielőtt megkérték a kezem, annál már sokkal-sokkal korábban tudtam, hogy Benes Anita által tervezett ruha lesz az én menyasszonyi ruhám. 2008-ban a nővérem szintén Daalarna ruhát viselt az esküvőjén, a ruhapróbákra többször is elkísértem és már akkor beleszerettem ezekbe a gyönyörű ruhákba, anyagokba. Magyarországon nagyon kevés az ennyire igényesen elkészített menyasszonyi ruha. Így számomra nem is volt kérdés, hogy honnan lesz a ruhám.

2016-ban, miután már menyasszony voltam, figyelemmel követtem a Daalarna social media felületeit, ahol őszre ígérték az új kollekciót. Igazából a tervem az volt, hogy kép alapján egy ruhába sem szeretnék beleszeretni, mert féltem, hogy megtetszik valami olyan, amit ha felpróbálok, magamon már kevésbé fog tetszeni, mint a modelleken.

De ezt a tervemet teljesen felülírta az a pillanat amikor megláttam a Paradise kollekció legelső fotóját az Instagramon. Ebben a pillanatban tudtam, hogy ez lesz az én ruhám, szerelem volt első látásra. 🙂

Természetesen a ruhapróbák során felpróbáltam rengeteg különböző fazonú, stílusú, anyagú ruhát, de számomra is, és a próbán jelenlévők számára is egyértelmű volt, hogy a legelső választásom volt az igazi. Innentől minden gördülékenyen ment, nagyon segítőkész volt mindenki aki velem foglalkozott. Köszönet ezért nekik még egyszer.

4. Mi volt a legemlékezetesebb pillanat?

Nehéz egy pillanatot megragadni, ugyanis én úgy érzem, hogy sikerült minden percét igazán átélni ennek a napnak. Ha mégis egyet ki kellene emelnem, akkor az a pár perc, amikor a templom előtt kiszálltam az autóból és apukám bekísért az oltár elé, ahol ott állt az én leendő férjem, aki akkor pillantott meg először. Ez egy olyan érzelmekkel teli pár perc volt, hogy még most is libabőrös leszek, ha rá gondolok.

5. Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál a nagy nap előtt?

A legemlékezetesebb pillanat volt az, ami miatt a leginkább izgultam is. Annak okán, hogy nagyon könnyen elérzékenyülök, és nem szerettem volna kisírt szemekkel az oltár elé állni. Szerencsére ez egyáltalán nem így alakult, mert végig mosolyogtam amíg apukám bekísért a templomba. Ott egy teljesen más lelki állapotba kerül az ember, olyan volt, mintha mindent és mindenkit ki tudnál zárni és csak ketten lennétek a templomban, ilyen volt az a pillanat amikor egymás szemébe néztünk.

Szerencsére egyéb más dolog miatt nem kellett izgulnom, mert tudtam, hogy sikerült mindent időben leszerveznünk, és mindenki tudta a dolgát a nagy napon.

 

Esküvői film: Szín Róbert

5+1. Változtatnál valamin utólag, ha lehetne?

Nem változtatnék semmin, minden pont úgy sikerült, ahogy elterveztük. Egy dolgot sajnálunk csak, hogy az állófogadáson, ami közvetlenül a szertartás után volt, nem tudtunk részt venni, pedig a vendégek visszajelzései szerint nagyon jó hangulatban telt. De ezt sem tudnánk utólag másképp csinálni, ugyanis én ragaszkodtam ahhoz, hogy Szabi csak az oltárnál lásson meg először, ezért előtte nem lehetett volna megoldani a kreatív fotózást és az utólag, másik napon készült képeknek sem vagyok a híve.

Még több valódi esküvői beszámolót olvashatsz ezen a linken, kattints!