“Egy igazi csoda volt Anna és Mario esküvője. A dekorációt, a meghívókat és még egy csomó apróságot egy Dolce & Gabbana cipő ihletett, amelyet Anna meglátott, első látásra beleszeretett és azonnal megvásárolta az esküvőre.” – Kondella Misi esküvőfotós kedvenc történetei és fotói esküvőkről.

“Az egyházi szertartás a Somló-hegyen található Szent Ilona-kápolnában volt, a vacsora pedig a somlóvásárhelyi Kreinbacher Birtokon. A Luxemburgban élő pár mindkét tagja nagyon markáns stílusjegyekkel rendelkezik (Mario édesapja perui származású) és ezt következetesen végig is vitték a nagy napon. Szerintem tökéletesen sikerült.

,Dolce & Gabbana cipő,daalarna ruha,esküvő,esküvői beszámoló,kondella,misi,daalarna,

A piros-fehér-fekete, virágokkal és kövekkel díszített Dolce & Gabba cipő stílusához gyönyörűen passzolt a test vonalát követő, nőiesen szexi Daalarna csipkeruha, a Rienne Bride fejdísz és a hasonló színekben pompázó menyasszonyi csokor.

,Dolce & Gabbana cipő,daalarna ruha,esküvő,esküvői beszámoló,kondella,misi,daalarna,

Amikor egy Dolce & Gabbana cipő ihleti az esküvői dekorációt

 

Az alábbi fotókon Mario éppen a fogadalomtételét gyakorolja teljes átéléssel és stresszben. Annyira emberi pillanat, ahogy az is, amikor a szertartás közben elsírta magát, miközben felolvasta a szöveget.

 

A körülbelül 30 fős meghívotti lista igazán meghitté varázsolta a szeptemberi nagy napot és szerencsére a gyönyörű időjárás is kedvezett az ifjú párnak. Leszámítva azt a pár percet, amikor a menyasszony és az örömapa fél órás késéssel megérkezett a kápolnához (eltévedtek az úton), akkor ugyanis még az eső is elkezdett esni.

Imádom a fotót, ami a megérkezés pillanatában készült róluk. A menyasszony, miután realizálta a helyzetet, a fejét fogja, miközben sürgetik, hogy siessen befelé, mert a plébánosnak tovább kell indulnia hamarosan. Vágvölgyi Andi esküvőszervező pedig csak mosolyog a szituáción és tartja Anna feje fölött az esernyőt.

 

Anna és Mario esküvőjén egyébként tökéletesen tükröződik, hogy fotós szemmel nem feltétlenül csak a nagy pillanatok (gyűrűhúzás, csók, bevonulás) az igazán érdekesek, hanem azok is, amelyek közöttük vannak. Ezt az elkapott pillanatot, ami az alábbi fotón látható, a szertartás alatt kaptam lencsevégre, ahogy Anna rápillantott Marióra, aki éppen észre sem vette, hogy a menyasszonya őt nézi.

Rozsondai Attila, a Casa Provenzától a különleges textúrákkal és mintákkal igazi mesevilágot álmodott meg a helyszínre is, ahol a polgári szertartás is zajlott. Tökéletesen önazonos esküvő volt, minden percét élveztem.”

 

 

 

Esküvői szolgáltatók, akik Anna & Mario nagy napján közreműködtek:

Esküvőszervező: DreamWedding – Vágvölgyi Andi 
Dekor: Rozsondai Attila/Casa Provenza
Ruha: Daalarna – Benes Anita
Fejdísz: Rienne Bride
Helyszín: Kreinbacher Birtok
Zene: Misik István
Fotó: Kondella Misi Photography

Tetszett a Dolce & Gabbana cipő inspirálta esküvő? Nézd meg ezt is: Egy Balaton-parti esküvő legszebb pillanatai Kondella Misi szemével.