Rengeteg őszinte, megható, vicces vagy éppen romantikus írás érkezett hozzánk Az én titkos történetem pályázatra. Az alábbiakban Bogi történetét olvashatjátok, aki izgatottan készül közelgő esküvőjére.

,titkos történetem,

Az én titkos történetem – Bogi pályázata

Hogyan ismerkedtetek meg a pároddal és milyen volt a lánykérés?

Ádámot a gimnázium első napján ismertem meg. Ő volt a legharsányabb, számomra legidegesítőbb új osztálytársam, így tisztán emlékszem már az első találkozásunkra is. Amikor hazamentem és a szüleim megkérdezték tőlem, hogy milyen volt az új iskola első napja, csak azt mondtam, hogy nagyon jó, de van egy srác, aki borzasztóan irritáló, mert mindig hangos és állandóan poénkodik. Ádám bosszantó osztálytársból azonban pillanatok alatt jó barátommá vált, majd a legjobbá, végül persze tizedikes korunkban olyan szerelmesek lettünk egymásba, mint a nagyágyú és ez azóta is tart. Élete legjobb döntését 2016. január 14-én, a tizedik évfordulónkon hozta (véletlenül én is ezen a napon hoztam életem legjobb döntését). A lánykérés meglehetősen rendhagyó volt és korántsem olyan, mint ahogy azt én megálmodtam. Ezt Ádám persze tudta, de nem érdekelte, hisz azt is tudta, hogy ő sokszor jobban tudja mi kell nekem, mint én magam.

Az általam elképzelt meghitt, csöndes, visszafogott lánykérés helyett kaptam egy életreszóló élményt, amiért mindig is hálás leszek.

Mitől vagy a leginkább izgatott, ha a közelgő esküvődre gondolsz?

Erre a kérdésre illene valami nagyon romantikusat válaszolnom, de ha szimplán azt mondanám, hogy Ádám miatt várom az esküvőt, akkor hazudnék. Ádám és én minden nap ott vagyunk egymásnak, minden nap szeretjük egymást és ezen az esküvő nem fog változtatni. Éppen ezért nem próbálok meg füllenteni ezzel kapcsolatban, inkább kerek perec megmondom, hogy számomra a legizgalmasabb dolog az esküvőnkben a ruhám (igen, tudom, borzasztó ember vagyok, de én szerelmes vagyok a ruhámba). Alig várom, hogy Ádám meglásson benne és – remélhetőleg – leessen az álla. Az esküvőnket azért is várom, mert rendkívül jó lesz a zene. Egy akusztikus duót hívtunk meg a nagy napunkra, akik a kedvenc számainkat fogják énekelni és gitárral kísérni. Ádám és én is imádjuk az akusztikus zenét és a zenészeink koncertjére is rendszeresen járunk. Az esküvőnk tulajdonképpen számomra egy remek koncert lesz, ahol ott lesz mindenki, aki számít az mi életünkben és ahol minden úgy lesz, ahogy mi elterveztük. Mindez az álomruhámban.

,titkos történetem,

Az én titkos történetem – Bogi pályázata

Mi a legfontosabb teendő számodra az esküvővel kapcsolatban és miért?

Egyértelműen a fogadalmam megírása. Ádám és én is fogadalmat fogunk tenni a szertartás alatt és szeretném, ha ez a fogadalomtétel igazán jó lenne. Egy viszonylag rövid, élvezetes és érzelmes beszédet szeretnék mondani, amiben összefoglalom a kapcsolatunkat és bemutatom, hogy miért is szeretem Ádámot. És miért szeretem magamat jobban, amióta vele vagyok.

Milyen esküvőt álmodtatok meg magatoknak?

Ezzel a válaszommal sem leszek túlságosan népszerű, de mi nem álmodtuk meg a tökéletes esküvőnket. Nem akarjuk túlszervezni, túlságosan leszabályozni és nem akarjuk, hogy nagy elvárásaink legyenek. Minket inkább az érdekel, hogy az esküvőnk egyszerű, laza és természetes legyen. Szeretnénk jól érezni magunkat és persze szeretnénk, ha a vendégeink is egy nyugodt, jóhangulatú partin vehetnének részt.

Fontos a jó zene, a finom vacsora és a természet közelsége, de a részletek már nem annyira izgatnak minket. Ahogy esik, úgy puffan. Hiszünk benne, hogy a kevesebb valóban néha több.

,titkos történetem,

Az én titkos történetem – Bogi pályázata

Szerinted van létjogosultsága a házasságnak a 21. században?

Mi Ádámmal nem tartjuk a házasságot létfontosságúnak. Az elmúlt több, mint egy évtizedben is tisztelettel és szeretettel fordultunk egymás felé, ez ezentúl is így lesz. Nem tulajdonítok különösebb jelentőséget a házasságnak a kapcsolatunk szempontjából. Az esküvő számunkra az összetartozásunk megünneplése azokkal, akiket szeretünk. Ha valakinek a házasság mélyebb jelentőséggel bír, akkor mindenképp házasodjon. Akinek viszont nem fontos, ne engedjen a társadalmi nyomásnak és mások elvárásainak, egyszerűen ne házasodjon. A cél, hogy boldogok legyünk – egyedül vagy a párunkkal, házasságban vagy anélkül.

Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories állandó rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. Olvass még több titkos történetet ide kattinva!