Egy Daalarna ruha is bekerült 2017 legnépszerűbb esküvői ruhái közé az egyik legnívósabb esküvői magazin, a Hello May gyűjtésében. A nemzetközi toplistán Benes Anita alkotása olyan ismert márkák mellett szerepel, mint a Chloe, a Victoria Beckham vagy a Rue de Seine.

A Hello May gyűjtésében szereplő Daalarna kreációt egy ausztrál menyasszony rendelte meg a Daalarna sydney-i partnerszalonja, a Hope X Page közreműködésével. A menyasszony, Courtney esküvője annyira elnyerte a Hello May szerkesztőinek tetszését, hogy egy külön anyagban is bemutatták a nagy napjukat. A nemzetközi toplistán Benes Anita alkotása olyan ismert márkák mellett szerepel, mint a Chloe, a Victoria Beckham vagy a Rue de Seine.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen elismert esküvői magazin toplistáján szerepelhet a Daalarna. Courtney csipke és tüll ruhája a Ballet kollekciónk egyik népszerű modellje alapján készült, a menyasszony egyedi kéréseivel kiegészítve” – meséli Benes Anita.

A Daalarna 2017 legnépszerűbb esküvői ruhái között a Hello May gyűjtésében, Fotók: Gui Jorge

A Hope X Page szalon a Daalarna legelső külföldi viszonteladója. 2014-ben rendelték meg az első Daalarna mintakollekciót frissen nyílt üzletükbe és azóta is nagyon népszerűek náluk Benes Anita munkái. A tulajdonos, Alexandra Thompson egyébként korábban stylist volt olyan ismert magazinoknál, mint az InStyle, a Cosmopolitan Bride vagy a The Knot. 

Az ausztrál szalonban ezek minden idők legtöbbet eladott Daalarna ruhái:

Daalarna FLW 903 B

Daalarna BLL 667

Daalarna BLL 668, Fotók: Papp Éva és Schneider Zoltán

A Daalarna világszerte immáron több mint 35 nemzetközi partnerszalonnal büszkélkedhet olyan nagyvárosokban, mint Sydney, New York, Los Angeles, Hong Kong vagy London (erről ebben a cikkünkben olvashattok részletesebben). A nemzetközi nyitás óta eltelt három év alatt 12 ország több mint 35 városának esküvői ruhaszalonjába kerültek be Benes Anita kreációi, akit tavaly Az év üzletembere gálán is díjaztak.

A Daalarna 2018-as esküvői kollekciója, az OCEAN már próbálható a Daalarna budapesti showroomjában. Időpont-foglaláshoz kattints ide az elérhetőségekért.