„A fotózás számomra több, mint pillanatok megörökítése, több, mint önkifejezés, több mint elhivatottság kérdése. Adrenalin, szenvedély, művészet, varázslat és valóság keveredése” – vallja Kondella Misi esküvőfotós, aki állandó rovatunkban a kedvenc saját fotóit válogatta össze a Secret Stories felkérésére.

1.

Ez a kép a Daalarna Flower kollekciójának ruhapróbáján készült. Imádom, mert részletgazdag és a fények miatt igazán különleges fotó lett, amin felsejlik a Daalarna fitting modelljének, Briginek tökéletes alakja is.

2.

Ez egy tipikusan történetmesélős kép, a készülődés pillanatait örökíti meg. A vőlegény szobájába a menyasszony szobáján keresztül vezet az út, úgyhogy el kellett rejteni a menyasszonyt, amíg a vőlegény átvonult. Bájos és spontán pillanat.

3.

Egy amerikai pár fotózásán készült, akik termálfüdős fotózást szerettek volna Budapesten. Nagy kihívás volt, mert az ilyen helyek nagyon párásak és melegek, a technikai felszerelést ezért folyton ellepte a pára, sokat kellett szellőztetni, de végül csak összejött. Ez az egyik kedvenc képem a sorozatból.

4.

Anna és Mario esküvője, amiről már részletesebben is meséltem korábban a Secret Stories olvasóinak. A vizes ablakon keresztül készítettem róluk ezt a képet. Különlegessége, hogy a vízcseppeken megtörik a fény, ez adja a különleges, éteri hangulatot.

5.

Meghitt és sejtelmes pillanat, csodás fényekkel, mindenféle művi beavatkozás nélkül.

6.

Nagyon szeretem fotózni a különféle kiegészítőket, minden esküvőn szívesen kísérletezem a lehetőségekkel. Néha a legegyszerűbb megoldások vezetnek a legszebb eredményre. Ez az absztrakt hatású kép például a pár konyhaajtójának segítségével készült, amit hátulról megvilágított a fény, így láttatni engedte a csodaszép cipőt.

„Fotóst bérelni könnyű. Olyan valakit viszont, akire rá mered bízni az érzelmeid, a személyiséged vagy a szeretteid legbensőségesebb pillanatainak megörökítését, már közel sem egyszerű feladat. Nekem nem ügyfeleim vannak, hanem párjaim, menyasszonyaim, vőlegényeim, modelljeim. Hiszen ez kell ahhoz, hogy őszinte képek szülessenek. Emlékeket megörökíteni pedig csak úgy lehet, ha számunkra is emlékké, élménnyé válnak.” – Kondella Misi esküvőfotós

7.

„To the moon and back”. Ez is Anna és Mario esküvőjén készült, szinte lehetetlen kitalálni, hogy pontosan hol és milyen szituációban, hiszen kicsit futurisztikus hangulata van. A Kreinbacher birtokon van egy szobor, amit estére kivilágítanak és ezen a fotón még a telihold is besegített a tökéletes fotóba. Már a készítés pillanatában az egyik kedvencemmé vált.

8.

Egy kedves és meghitt pillanat a kreatív fotózáson, amelyet a vacsora helyszínén, a Szabó Ervin könyvtárban tartottunk.

9.

Egyházi esküvő, bevonulás az oltárhoz. Az édesanya vezeti a menyasszonyt a vőlegényhez, aki talpig fátyolban várja a pillanatot. Fekete-fehéren a legszebb.

10.

Megint egy elkapott pillanat. Éppen elkezdett esni az eső, én pedig gyorsan megörökítettem a reakciókat.

+1.

Fotók: Kondella Misi esküvőfotós (weboldal)

Ilyen az, amikor egy váratlan pillanat és a kreatív fotózás találkozik. Finnországban készült, ahol a fotózás közben hirtelen jött egy vihar, drámai fényekkel. Mi csak fotóztunk és fotóztunk, és akkor hirtelen a csók alatt villámlott egy óriásit. Vicces, hogy a pár nem ijedt meg a hatalmas fénytől, mert azt hitték, hogy csak a vakum volt. Utólag tudták meg, mi zajlott a háttérben, míg ők egymásra figyeltek.

Hogy tetszettek Kondella Misi esküvőfotós képei?  Ide kattintva találod a sorozat korábbi részeit. Ezen a linken pedig olyan valódi esküvői beszámolókat nézegethetsz, amelyeket Kondella Misi örökített meg.