Emmy Rossum esküvője letisztult volt és elegáns, pont olyan, amilyen a színésznő maga is. A pár New Yorkban mondta ki a boldogító igent, az esküvői fotók helyszíne pedig az impozáns Guggenheim Múzeum volt. Jöjjenek a sztáresküvő részletei.

A sztáresküvők szezonja hivatalosan is elkezdődött. Alig egy héttel ezelőtt Pippa Middleton káprázatos esküvőjétől volt hangos a sajtó (nézd meg ide kattintva az esküvői ruhát, ezen a linken pedig a dekorációt), aztán jött Miranda Kerr szigorúan titkos boldogító igenje, most pedig Emmy Rossum nagy napjával van tele az internet. A rajongók nagy örömére a színésznő esküvőjéről néhány fotó is napvilágot látott.

Emmy Rossum esküvője letisztult volt és elegáns, Fotó: Instagram/EmmyRossum

Sam Esmail és Emmy Rossum esküvője

Emmy Rossum és szerelme, Sam Esmail, aki forgatókönyvíróként, rendezőként és producerként tevékenykedik, két év ismeretség után, 2015 augusztusában jegyezte el egymást. Emmy azóta egy káprázatos vintage eljegyzési gyűrűt visel az ujján.

Sam Esmail és Emmy Rossum esküvője május 28-án, New Yorkban zajlott, ahol a pár egy helyi zsinagógában kelt egybe, majd a Guggenheim Múzeumban rendezett fogadáson folytatta a nap hátralevő részét a násznéppel. És hogy kik voltak a szerencsés meghívottak? A pár családján kívül hivatalos volt rá Robert Downey Jr., William H. Macy, Hilary Swank, Rami Malek, Christian Slater és Charly Chaikin is.

 

A menyasszonyi ruha

A színésznő egy egyedi tervezésű Carolina Herrera menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, amelynek készítéséről a tervező így nyilatkozott a Vogue-nak: „Egy korábbi estélyi ruhájából inspirálódtam, amelyet nagyon szeretett viselni, ezért ehhez hasonló stílust szeretett volna az esküvőjére is.”

Az esküvői ruha tervezésekor modern és tradicionális stíluselemeket ötvözött Carolina Herrera, aki a ruhával elmondása szerint szerette volna kihangsúlyozni Emmy Rossum gyönyörű vállait és hosszú nyakát is. A vállhangsúlyos ruhát egy hosszú tüllfátyollal tették még elegánsabbá.

,emmy rossum esküvője,sztáresküvő,emmy rossum,esküvő,

Emmy Rossum azt nyilatkozta a magazinnak, hogy már ősidők óta gyűjtötte a Pinteresten az ötleteket a majdani esküvőjére, ennek ellenére nem volt konkrét elképzelése arra vonatkozóan, milyen ruhát szeretne a nagy napra. A színésznő saját bevallása szerint az esküvőszervezés során sem vált menyasszörnnyé. „Sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, mint az asztaldekoráció” – mondta.

 

Fotók: Vogue.com, Instagram/EmmyRossum, Instagram/BrianBowenSmith, Instagram/Doriegolkin, Instagram/CarolinaHerrera

Még több sztáresküvőért kattints rovatunkra, ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél, ezen a linken teheted meg.