Ha nyár, akkor újabb sztáresküvő. A csodaszép színésznő, Jessica Chastain esküvője a vőlegény családjának Velence melletti birtokán zajlott le, a vendégek részéről kötelező titoktartással. Szerencsére néhány részlet azért így is napvilágot látott.

Jessica Chastain, aki idén tavasszal ünnepelte negyvenedik születésnapját, már több mint öt éve ismeri újdonsült férjét, Gian Luca Passi de Preposulót. Az olasz úriember abban az időben az Armani kommunikációs menedzsere volt, ma már a Moncler divatháznál dolgozik. Gian Luca cirkalmasan hosszú nevéből könnyen kikövetkeztethető nemesi származása is.

Jessica Chastain esküvője

Gian Luca és Jessica Chastain esküvője

A nagy napnak tehát az olaszországi Treviso adott helyszínt, ahol Gian Luca családjának ősi birtoka található. Az előkelő család egyébként saját habzóbort is gyárt Prosecco di Villa Tiepolo Pass néven. A meghívottak között számos sztárt szúrt ki a Dailymail magazin szemfüles fotósa: Anne Hathaway, Emily Blunt és Edgar Ramirez is tiszteletét tette Jessica és Gian Luca egész hétvégén át tartó esküvőjén.

A vörös hajú, hófehér bőrű, nőies alkatú színésznő Riccardo Tisci elefántcsontszínű, sellőfazonú menyasszonyi ruhájában vonult az oltár elé. Íme néhány fotó a nagy napról:

Még több sztáresküvő ide kattintva! Nézd meg itt Pippa Middleton esküvőjének képeit, ezen a linken pedig Emmy Rossum New York-i nagy napját.