Újabb gyönyörű topmodell mondta ki a boldogító igent. Néhány héttel ezelőtt Shanina Shaik örök hűséget esküdött szerelmének, Gregory Andrews-nak (DJ Ruckus). A májusi esküvőt nem sokkal Meghan Markle és Harry herceg nagy napja előtt tartották, a helyszín pedig a Bahama-szigeteken található Eleuthera volt.

A pár 2015-ben találkozott először egymással a Coachella Fesztiválon. Állítólag már akkor tudták, hogy ők egymásnak lettek teremtve. A lánykérésre nyolc hónappa az első randi után került sor egy trópusi vakáción, karácsonykor, a Bahama-szigeteken. Gregory nem bízta a véletlenre az igent: két Lorraine Schwartz gyűrűt is elvitt a helyszínre, és megkérte szerelmét, hogy válassza ki közülük a kedvencét. „Sajnos csak az egyiket tarthattam meg” – meséli nevetve Shanina Shaik.

Fotók: Sara Lobla

A helyszín

Az esküvő helyszínéül is a Bahama-szigetekeket választották, pontosan azt a strandot, ahol a lánykérés történt. Shanina mindig is tengerparti esküvőről álmodott, ami nem meglepő, hiszen Ausztráliában, a tengerparti esküvők hazájában nőtt fel. Egyszerű és elegáns dekorációt álmodtak meg, egy kis bohém beütéssel.

A nagy napra meghívták a családtagjaikat és a legjobb barátaikat és az egész hétvégét együtt töltötték.

A ruhák

A pénteki vacsorára Shanina egy ausztrál márka, a Zimmermann ruháját viselte. A nagy napon azonban már egy Ralph & Russo kreációt. A jelszavak itt is az egyszerű, elegáns és a bohém voltak, a tervezőpáros pedig tökéletesen megvalósította a menyasszony kívánságait.

A koszorúslányok, akik között nem meglepő módon szintén sok topmodell bújt meg (Nicole Williams, Nadine Leopold, Natalie Halcro, Jasmine Tookes és Olivia Pierson), akik mind Zimmermann ruhákat viseltek a szertartáson.

A vőlegény szmokingjáért Tom Ford volt a felelős, így biztosak lehettek a tökéletes véegeredményben. A vendégek számára is készültek dresszkóddal: az ő meghívójukon a neutrális Pantone színek szerepeltek, mint a pár kifejezett kérése a ruhájukat illetően.

A szertartás

A szertartás a tengerparton zajlott, ahol a menyasszony természetesen nagyon elérzékenyült. „Ideges voltam, izgatott és túlcsordultam az örömtől” – mesélte a Brides magazinnak. „Olyan régóta álmodoztam erről a pillanatról és szinte szürreális volt, hogy tényleg megtörtént. Alig vártam, hogy kimondják, hogy végre férj és feleség lettünk.”

Az első tánc Alina Baraz Electric című számára történt, amit Michael Jackson Remember the Time című örökzöldje váltott. „Amikor még randiztunk, sok időt töltöttünk távol. Sokszor dolgoztam Ausztráliában és Greg ilyenkor gyönyörű virágokat küldött utánam, a következő üzenettel:

„Emlékszel arra az időszakra, amikor szerelembe estünk? Hiányzol.” Shanina azt mondja, azóta vált a Remember the Time az ő dalukká.

Ha valódi, Daalarna ruhás esküvőket nézegetnétek inkább, kattintsatok erre a rovatunkra!