Jennifer és Gábor úgy döntöttek, hogy távol a világtól, a Seychelle-szigeteken kötik össze az életüket egy romantikus, tengerparti szertartáson. Íme a nagy nap részletei és a varázslatos Seychelle-szigetek!

A varázslatos Seychelle-szigetek

 A love story

„A megismerkedésünk nagyon kedves sztori számomra, de gondolom, minden pár így van ezzel. Barátnős találkám volt egy kávézóban, amin végül Gábor is megjelent, így bemutattak minket egymásnak. Első benyomásra egy nagyképű ficsúrnak tűnt, nem is foglalkoztam vele, meg sem fordult a fejemben hogy bármi is lehetne köztünk. Ő próbált beszélgetni velem, nem sok sikerrel…majd mikor elköszöntünk, a kezembe nyomta a névjegykártyáját. Nem is értettem, mit akar ezzel. Másnap, mikor megkeresett egy közösségi portálon, már gyanús volt. Kérte, hogy adjam meg a számom, persze süket fülekre talált. De végül csak kiderítette magától. Már fél éve együtt voltunk, mire véletlenül kiderült, hogy honnan: 2012-ben járunk, én akkor nyertem meg a Nemzeti Vágtát. Egy kézilabda meccsre mentem kezdődobást dobni, és a csapat menedzserével tárgyaltam le, hogy mikor és hovakellene mennem. Persze Gábor mesélt rólam a bátyjának, Ferinek, aki nagy kézilabda rajongó és tudta, hogy a “vágtás lány” jön kezdődobást dobni. Ismerték egymást a menedzserrel (Loksa Levente), így gyorsan meg is lett a számom…

Akkor Sóskúton dolgoztam egy lovardában, ott is laktam, csak hétvégente jöttem haza Vácra. Egyik nap felhívott, hogy ebédelnék-e vele. Erre én egyből rávágtam, hogy kizárt, mert dolgozom és egyébként is vidéken tartózkodom. Erre Ő visszavágott nagyon magabiztosan: „Tudom, itt vagyok a parkolóban.” Azt hiszem, itt minden nő feladta volna az ellenkezést. Mondanom sem kell, hogy kezem-lában remegett az izgatott ijedségtől… Aztán minden ment magától. Szinte észre sem vettük és két hónap után már együtt éltünk. A mai napig egy veszekedésünk sem volt, mert mindent megbeszélünk.A kezemet 2014. december 13-án kérte meg Rómában, a Spanyol lépcsőkön. Mindketten megkönnyeztük.

,seychelle-szigetek,esküvő,egzotikus esküvő,

 

Az esküvő helyszíne

A kezdtetektől tudtuk, hogy nem akarunk hagyományos esküvőt, azt szerettük volna ha az esküvőnk a miénk és csak rólunk szól. A Maldív- és Seychelle-szigetek jöttek szóba, a döntő dolog pedig az volt, hogy Seychelle-szigeteken hivatalos szertartást tudtunk tartani. A szervezésben viszonylag könnyű dolgunk volt: a Travel House-zal utaztunk, akik mindenben segítettek.

,seychelle-szigetek,esküvő,egzotikus esküvő,

A ruha

​​​​​​Igazából Gábor még meg sem kérte a kezem, én már a ruhákat nézegettem és le is buktam előtte. A kezdetektől tudtam, hogy Daalarna ruhát szeretnék, de kicsit aggódtam, amikor az első próbára mentem, túl is aggódtam és ezért nem sikerült elsőre kiválasztanom. Végül a képeken látottnál maradtam, és a második próbán, amikor belebújtam és rám illesztették, annyira tetszett, hogy le sem akartam venni. Azt szerettem volna, hogy Gábor meg se tudjon szólalni, ha meglát…

,seychelle-szigetek,esküvő,egzotikus esküvő,

A szertartás

A szertartás gyönyörű volt, mindketten teljesenmeghatódva csináltuk végig. Azt hiszem, a fotók mindent elárulnak. Szeretném visszatekerni az időt, hogy átélhessem még egyszer. Persze a fotózás sem volt semmi, óriás boldogsággal, már kicsit megnyugodva végigbolondoztuk az egészet. Este aztán egy gyönyörű, gyertyafényes vacsora a tenger parton…. Semmit sem változtatnék. Talán csak annyit, hogy tovább maradnánk, vagy haza sem jönnénk. A családunk nyilván nem örült, hogy kimaradnak mindenből. Végül nehezen, de elfogadták a döntésünket. Azért tartottunk itthon is egy kis templomi szertartást és a szűk családnak egy vacsorát. De nekünk a Seychelle-szigeteki volt az igazi, mert az csak rólunk szólt. Az egész olyan gyönyörű volt, mint egy álom.

 

 

,seychelle-szigetek,esküvő,nászút,egzotikus esküvő,

 

 

,seychelle-szigetek,esküvő,nászút,egzotikus esküvő,

 

,seychelle-szigetek,esküvő,nászút,egzotikus esküvő,

 

,seychelle-szigetek,esküvő,nászút,egzotikus esküvő,

A varázslatos Seychelle-szigetek

Kattints ide még több valódi esküvői történetért!Lájkolda Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesüljaz esküvők világából!