Tanulságok, vicces történetek, megható pillanatok. A Secret Stories 5 kérdés rovata kíváncsi mindenki véleményére az esküvőkkel kapcsolatban. Akkor is, ha már túl vagy rajta, ha még csak szervezed, álmodozol róla vagy pusztán csak elmondanád a véleményedet. Lehetsz feleség, menyasszony, kislány, férj, vőlegény, nagymama, nagypapa, barátnő… Interjúalanyaink sem kivételek! Mindenkinek felteszünk 5 kérdést az esküvőről. 5 kérdés Kondella Misi esküvőfotóshoz a saját esküvőjéről.

Mi volt a legszebb élményed az esküvőd napján?

– Minden férfi arra vár igazán, amikor a menyasszonyát megpillanthatja végre a ruhájában. Nem tudnék másra gondolni, csak erre az örök pillanatra.

Mi a legrosszabb emléked?

– Hiába a sok kóstoló és döntés az ételek körül, a párnak nem mindig van lehetősége egy jót enni az esküvőjén. Izgatottság, sok vendég, ezernyi inger. Bár, amit ettem, az nagyon jó volt, de egyikünk se tudta végig enni a teljes menüt. Azóta is vágyom azokra a falatokra.

Mitől féltél a leginkább?

– Bármilyen évszakban is legyen az esküvő, az időjárás befolyásoló szempont. Decemberben esküdtünk, tehát égzörgéstől, villámlástól nem tartottunk, jégtől, ónos esőtől, méteres hótorlasztól viszonyt annál inkább. Végül minden rendben volt szerencsére.

Mi volt, amiért a leginkább izgultál?

– Aznap voltam életemben először a fényképezőgép másik oldalán. Mit mondhatnék, elképzelni sem tudtam, mi vár rám ‘modellként’. Éreztem én, hogy nem egyszerű szerep.

Min változtatnál, ha tehetnéd?

– Milyen jó is lenne!Sokkal egyszerűbb lett volna, ha már a legelején felfogadunk egy esküvőszervezőt. Be kell ismerjem, külön szakma megszervezni egy ilyen nagyszabású eseményt. Az elején még bátran és naivan álltunk a kihívások elé. Később feladtuk és felkerestünk egy szervezőt, aki átvette az irányítást.